Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1119: Emeth

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 39 22.2%
  • Orta

    Kullanılan: 47 26.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 90 51.1%

  • Kullanılan toplam oy
    176
Bu yemek yiyerek gücünü tekrar kazanma olayı yeni yeni iyice ortaya atıldı. Luffy böyle dövüşecekse tayfanın ayrı ayrı adamlar ile dövüşmesine gerek yok. Luffy'nin etrafına bir formasyon gibi sıralansınlar Luffy yenilince hemen biri yemek yedirsin diğerleri 1 dk. kaçarak savunsun sonra tekrar Luffy'i salsınlar. Nika zaten herkese üstün geleceğinden eninde sonunda herkesi yenerler.
 
OHA!

Efsane geri dönmüş laa.

Tam Futbolda yenilmiş, OP kötüye giderken forumda konuşulacak yeni bir şey çıktı.

Yetişin.

@Skywalker @RedTeroR @Millennium Wizard @II. Invictus @Dattebayo..! @carpe d. em
Kardeşim linç kültürünü iyice yerleştirdiniz foruma, rahat bırakın Kral'ı.

Bu yemek yiyerek gücünü tekrar kazanma olayı yeni yeni iyice ortaya atıldı. Luffy böyle dövüşecekse tayfanın ayrı ayrı adamlar ile dövüşmesine gerek yok. Luffy'nin etrafına bir formasyon gibi sıralansınlar Luffy yenilince hemen biri yemek yedirsin diğerleri 1 dk. kaçarak savunsun sonra tekrar Luffy'i salsınlar. Nika zaten herkese üstün geleceğinden eninde sonunda herkesi yenerler.
Aslında tüm bu olaylardan önce daha 2 yıllık ara yeni yeni bittiğinde bununla ilgili bir düşünce vardı. Daha o zamanlar kaçıp, yemek yeyip, dövülüp tekrar kaçma döngüsü falan ortalarda yoktu.

Sanji kimse hatırlamaz ama 2 yıllık eğitim sürecinde tarifler alıyordu bu tariflerle Luffy'e ve tayfaya özel yiyecekler yapacağını düşünüyorduk ama Oda unuttu galiba tarifleri yada biz yanlış anladık xD
 
Boyut farkı acayip seviyelerde, bak Zunesha için wikide 50 kmden yüksek, 20 kmden uzun yazıyor, bazı yerlerde yükseklik 35 km yazıyor, hadi BAA'dan hareketle deniztabanı 10 km desek, bu hayvanın dışarıda kalan yüksekliği en az 25 km uzunluğu da 20 km yapacak.

Luffy'nin yumruğu Onigashima kadar desek, Onigashima'yı birisi 3,6 km olarak hesaplamış. Aradaki farkı çok fazla.

Bir de Zunesha'nın saldırı gücüne bakalım;


Jack'in durduğu yerde Onigashima kadar Luffy veya son formda Kaido'nun durduğunu hayal ediyorum, yine kazanmaları çok zor bence. Kaido Uyanış açarsa kazanır, diğer türlü zor. Bir de biz sadece Zunesha'yı hortum sallarken gördük, farklı savaş tekniği de çıkabilir. En kötü hortumla su püskürtebilir veya dişiyle vs vurabilir. Bu hayvan resmen yürüyen antik silah, Wano'nun duvarlarını yıkma görevini buna vermişler, hükümet bile Zunesha yıksın da biz Wano'ya çökelim diyor.



Pika'nın son formu 1 km var ya da yok, Zunesha en az 25 km. Zoro Pika'yı bile anca Elizabello'nun fırlatmasıyla yakalayıp o ivmeyle kılıç savurup kesebildi. Bu matematik hesabıyla Zoro'yı Şahi Topuna koyup fırlatsan yine Zunesha'ya ulaşamaz :)

Bir de etten kemikten olmasının bir önemi yok. Yeterli fiziksel gücün varsa haki, meyve vs hikaye kalıyor. Bak Dorry-Broggy'ye ne haki var ne meyve var, karşılarındaki kral hakili meyveli Merkür'ü rahatça tutup fırlatıyorlar. Kaçmaları gerekmese belki de şişleyip kebap yapacaklar :)




İlgili sayfa bu, meyvenin ismini kendilerinin değiştirmediği çok açık, Dünya Hükümeti yaptı diyorlar, nedenini sorguluyor Jüpiter. Merkür de meyvenin kendileri için bile efsane olduğunu söylüyor. Buradan Gorusei'nin 800 yıl önce yaşamadığı sonucu çıkıyor.

Robot olayında dediğin gibi 200 yıl önceki robot diyorlar ama 800 yıl önceki robot demiyorlar :) Yani ya robot yeni, ya da Gorusei yeni, ikisinden biri çıkacak. Gorusei'nin yeni çıkması, yani boş yüzyılda yaşamaması daha olası.

Zunesha için boyut ve saha avantajı diyorsun da bu hayvan karada olsa daha kötü, denizde 35 kmsi dışarda olan hayvanın karada 50 kmsi dışarı olacak, zaten Jack ayağına sıkıp kafasını eğmesini ve böylece kafasına sıkıp öldürmeyi hedefliyordu, karada nasıl yapacaksın bunu, üstüne basar geçer, karada bu hayvanı yenmek daha zor olur :)

Bu hayvan cezalıysa da bu cezayı veren Dünya Hükümeti değil, Wano Shogun'u bence. fil ölecek, ona rağmen Momo'dan emir istiyor, saldırmak için.
Aklıma haberleri vardı gibi kalmış. Haklısın. Nedense güç olarak kendimi ikna edemiyorum. Fil o kadar güçlü olamamalı. Kadimler ve robot içinse sonradan yaratıldıklarını düşünüyorum. İm > kadimler (robotu ilk kez görmedikleri için) > robot. Doğum yada yaratılış sırası bence bu şekilde.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık