Estağfurullah. Tayfasız diyorum ya zaten. Sadece sen ve ben. Tek şartım prime hal olacak.Augur olmadan bir hicsin diyorsun yani bepoya çok güvenme teke tek kafes dövüşü yapalım o halde her şey serbest su ve türevleri hariç.
Estağfurullah. Tayfasız diyorum ya zaten. Sadece sen ve ben. Tek şartım prime hal olacak.Augur olmadan bir hicsin diyorsun yani bepoya çok güvenme teke tek kafes dövüşü yapalım o halde her şey serbest su ve türevleri hariç.
Karasakal da prime halinde olacak o haldeEstağfurullah. Tayfasız diyorum ya zaten. Sadece sen ve ben. Tek şartım prime hal olacak.
Tabii ki. Zaten 40 yaşında adam. Ben onun çokta uzak olduğunu sanmıyorum primelığına.Karasakal da prime halinde olacak o halde
Böyle prime'lık istemez hiçbir vs sini uzun uzun göremedikTabii ki. Zaten 40 yaşında adam. Ben onun çokta uzak olduğunu sanmıyorum primelığına.
Prime Zoro>Prime Teach>Prime Law = Ölü LawTabii ki. Zaten 40 yaşında adam. Ben onun çokta uzak olduğunu sanmıyorum primelığına.
Oda'nın hainliği o da. Yoksa hep söylüyorum bence Karasakal tüm hakilere sahip ve meyvesini işlevli kullanıyor.Böyle prime'lık istemez hiçbir vs sini uzun uzun göremedik
Prime Zoro>Prime Teach>Prime Law = Ölü Law
Bu adamlar bildiğin one piece için çalışan pr elemanları. Geçen 1 ay aradan sonra yine bu sallamaya başlamıştı. Yok yeni bölüm 4 haftalık bölümüne değer filan diyordu. Sonuç? Çöp bölüm çıktı. Bir bölümde Oda dünyayı sarsacak bir şeyi gösterir mi? Attack on Titan mı bu seri... Burada One piece den bahsediyoruz. Zaten paylaşımın altında da millet dediğimi doğrular şekilde yorum yapmış.