Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107: Seni Arıyordum!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 169 83.3%
  • Orta

    Kullanılan: 27 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Dev Robot uyanmıştı 2. kez yine ne oldu acaba kesti paneli...

Satürn için bence hala nasıl bir gücü olduğunu SODA bile belirleyemediği için oyalıyor herkesi başka bir açıklaması olamaz.
Bu adam en kutsallardan birisi ve yer yüzüne inmesi bile mucize görülen birisiyse Nika'yı bile bile adaya geldiğine göre gücüne güvenen birisi olmalı artık diye düşünüyorum yoksa normal kutsal bir insan der geçersin soyundan ötürü...

Bunlar IM in 5 koruyucu meleği yani o adamı koruyorlarsa kim bilir ne güçte olmaları gerekiyor dememiz gerekiyor ama bunu henüz SODA gösteremedi ucundan bile...
Adam habire İvankovun Death Wink'i ile yarışır şekilde göz atışı yapıyor :D

Devlerin gemisi ile birlikte Elbafa gideceklerini düşünüyorum. Devlerden ayrı gitmeyeceklerdir. Yoksa Kizaru tüm devleri öldürür.

Vegapunk bir kaç vasiyet bırakmadan ölmez eğer ölecekse... Anlaşılan Kuma yaşayacak umarım anılarını geri alır. Bonney devrimcilere dönecek Kuma ile ve yanına tüm denizci güçlerini alarak yani Barışseverleri bir de Seraphim küçük Kumayı. Diğer seraphimlerde yetkisi olduğunu zannetmiyorum.

Bir de bu Devon nasıl bir güçlü acaba ki senin gibi biri Karasakalla ne işi olur diyor Kadim. Adam meyvasız bile demek ki epey etkili birisiymiş. Dövüş tarzını merak ediyorum.
 
Son düzenleme:
Site öyle bir duruma geldiki bırak Sanjiciyi az biraz Sanji hakkında doğru iyi birşey diyen kişileri bile fan gözüyle damgalıyorlar.Sanji hateri olmayan kişi bile ezikleyip duruyor karakteri.Üyelerin zaten en az %90 ı zoro fanı.otomatikman hateri yani :ehe: 1 bölümde geldikleri hale bak.Misal ben seride başta Akainu olmak üzere amirallerin fanıyım ve tüm karakterleri severim.Tek hateri olduğum kısım zoro fanları : ) Bu nedenle arada sırada zoro ya takılırım.
oda da amiralleri çok seviyor. Her zaman amiralleri rakipleriyle karşılaştıklarında arkasından çizim yapıp benzer pozu verdiriyor. Siz hepiniz ben tek şeklinde. Mesela şu an luffy ve sanji, öncesinde beyazsakal korsanları, daha önce wanodaki 9 kızıl kın gibi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık