Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107: Seni Arıyordum!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 169 83.3%
  • Orta

    Kullanılan: 27 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stussy ve kaku ortalikta yok bu arada. Jinbe onlara denk gelebilir belki. Diger taraftan uyanan robot ve seraphimlerden de bir aksiyon gelmedi. Satürn onlari da sahaya sürebilir. Gerçi seraphim hancock luffy'i, seraphim kuma da px'lerden dolayi bonney'i dinleyebilir. Geriye seraphim jinbe ve mihawk kaliyor.
 
luffy vs. bb'nin deniz dibinde olacagini sanmam kaldirmaz ama dedigin gibi luffy'nin yok edecegini de görmüstü. Antik silahlari daha çok hükümet vs. luffy'ler de görebiliriz diye düsünüyorum ama teach vs'sinde çok seneryo var raftel öncesi, raftel sonrasi vb. Ondan önce shanks vs. bb beklentisi de var.

Caribu pluton ve poseidon'u biliyor ve teach ögrenicektir. Pudding de elinde phoneleri okumasi için onu kullanmak isteyecek tabi yetenegi uyanirsa. Hep luffy vs bb'yi raftel öncesi düsünürdüm ama çok farkli seneryo ile gelebilir oda.
Luffy nin yok ettiğini gördüğü kısım o devasa gemiydi diye hatırlıyorum.
 
Abi Luffy o kadar güçlendi ki benim de Zoroyu sahiplenesim geldi. Luffy'nin zaten artık savunulmaya ihtiyacıda yok deler geçer şu dakikadan sonra, sonuna kadar zorrrooooo
 
Elemanlar rahat rahat ortaya çıkıp, dünya otoritesinden birisine karşı muhabbet edip, racon kesiyorlar birde Dünyayı hedefliyoruz diye. Satürn'de Kaido'nun %0.5 ağırlığı yok. Zaten bir tekniğini de görmedik salak gibi aynı şeyi spamlıyor. Luffy'nin ''Beyaz Şafak Zortlatışı'' isimli bir saldırısına geberip gidecektir.

Bu arada... Van Augur ve Kuzan arkın en karizma karakterleridir net. İki makine domine ettiler yeni dünyayı.
 
luffy saldırısını yapmak üzereyken satürn sadece bakış atarak oturduğu yerden kan almış luffy'den. iyi güzel, o kadar da boş çar değilmiş demek ki satürn ama sorarlar adama: aynı saldırıyı neden catarina devon ve van augur'a yapmadın? neden kaçmalarına izin verdin?
adaya geldiğinde de neredeyse tüm karakterleri hareketsiz kılmıştı ama o yeteneğini de kullanmadı bir daha. oda ya karakterin gücünü kısıp kullandırtmıyor yeteneklerini ya da satürn'ün yeteneklerinin bekleme süresi var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık