Aslında Lucci şey diyormuş, Zoro sama umarım sinirlenmez ve bana tek atmassınız.Bölümde değişiklikler var. Duyurulur!
Aslında Lucci şey diyormuş, Zoro sama umarım sinirlenmez ve bana tek atmassınız.Bölümde değişiklikler var. Duyurulur!
Zorocu'lar oda'ya baskı mı yapti acaba
Ayarladık bir şeyler.Aslında Lucci şey diyormuş, Zoro sama umarım sinirlenmez ve bana tek atmassınız.
Luffy nin yok ettiğini gördüğü kısım o devasa gemiydi diye hatırlıyorum.luffy vs. bb'nin deniz dibinde olacagini sanmam kaldirmaz ama dedigin gibi luffy'nin yok edecegini de görmüstü. Antik silahlari daha çok hükümet vs. luffy'ler de görebiliriz diye düsünüyorum ama teach vs'sinde çok seneryo var raftel öncesi, raftel sonrasi vb. Ondan önce shanks vs. bb beklentisi de var.
Caribu pluton ve poseidon'u biliyor ve teach ögrenicektir. Pudding de elinde phoneleri okumasi için onu kullanmak isteyecek tabi yetenegi uyanirsa. Hep luffy vs bb'yi raftel öncesi düsünürdüm ama çok farkli seneryo ile gelebilir oda.
Bölümde değişiklikler var. Duyurulur!
Mistik Zoan Diyardiyar No Mi Model: KarpuzYamatonun meyve neydi? O da beyaz, kuyruklu tilki falan değil miydi?