Gülmekten çenem ağrıyor.
Gülmekten çenem ağrıyor.
3 dövüşünü hatırlıyorum düzgün olan. Balık adamı tek yendi, Perona'yı tek yendi. Arabasta'da Chopper ile 2vs2 yaptı. Ayrıca denizin cesur savaşçısı olması için büyük ihtimalle 1vsÇok yapmalı diye düşünüyorum.Bence Usopp Van Augur'u birebirde yenmeyebilir, daha önceki vslerinde hep yardim alıyordu.
Kızışmış kral 007 Gn.Kur.Bşk.Prof.Op.Dr.dr.hc.LLm.MSc Chopper-sama Zoro'ya hakiyi kademeli açsın diye ilaç vermiş. O yüzden vs uzun sürdüChopper’ın Bepo’ya verdiği gümbürtü topu gibi mink doktor da Zoro’ya zor durumlarda kullanması için doping aşısı vermiş olabilir. Burada Lucci’den o şekilde kurtarır Oda.
Lucci > Kaidou’ya ben ikna oldum şimdi.Ben ikna oldum, Sanji > Zoro, Sanji amiral, Sanji kol...
Sanji adına güzel bölüm, hakkını yemeyelim ancak işin sonunda Zoro Lucci'yi katledip, Sanji'yi kurtarırsa buralar karışır :dLucci > Kaidou’ya ben ikna oldum şimdi.
Ryuma'da bunu sevmistiniz. Luffy'de de seversiniz.Kemal Sunal bir filmi vardı. Kendini arıyordu. Osman nerede diye aynısı luffy yaptı. Luffy nikayi bilmiyor yakında onu ararsa şaşırmayın.
Usop ve aglakligi bıktırdı, duygusal ağlaması tamam da her şeye de şaşırma ya, bu çocuk 2 sene önce daha zekiydi. Nami için silah vb yapıyordu.