Kazanma ihtimali %17.Bu gidişle Zoro'nun gelecek arc rakibi... :S
Kazanma ihtimali %17.Bu gidişle Zoro'nun gelecek arc rakibi... :S
Bu da gerçek lobicilerin kim olduğu gerçeğini belirtiyor bizlere... Kim daha organize belli...Zoro'ya eksi yazan bölüm şimdiden 30 sayfa yorum almış. Sanji'ye eksi yazan bölüm 100 sayfa oluyordu.
@II. Invictus @Montana
Genel olarak forumda düşüş var.Sitenin canlanması için çok büyük bir olay olması lazım.Zoro'ya eksi yazan bölüm şimdiden 30 sayfa yorum almış. Sanji'ye eksi yazan bölüm 100 sayfa oluyordu.
@II. Invictus @Montana
Yanlışın var çoğu Zoro fanı daha doğmadığında Zoro fanıydım...Zoro haftaya tek atacak diye gömmeye korktular.
Forumun nüfusu azalır, dur!En az 10 bölüm kapışır.
Böyle birşey olması halinde Zorocularin forumda Zoro savunma şekli...Kazanma ihtimali %17.
Kısa süre içerisinde cesur birine dönüşmesi sırıtacak. En azından Wano'dan itibaren işlemeliydi.Balığın neredeyse fanı olmadığından kimse sallamıyor ama Usopp kadar işe yaradı bu arc.
Usopp için gelecek arc umudum var.
Bana bu karakter için W lazım, ayrıntılara takılmıyorum artık. .dKısa süre içerisinde cesur birine dönüşmesi sırıtacak. En azından Wano'dan itibaren işlemeliydi.
Zoro'nun Mihawk seviyesi olmasına daha çok var. Dövüş erteleyecek seviyede değil.Umarım Zoro Lucci’yi yenebilir.
Zoro'nun Mihawk seviyesi olmasına daha çok var. Dövüş erteleyecek seviyede değil.
Usta zaten aranız iyi değildi, ıssız sokaklara falan sapma.