Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi dil bu, thanks kim? Bakalım ne yazmışsın:



Geçmişle ilgili aşırı çelişen bir şey var yok yazmışsın burada. Ben de sana başta haki olmak üzere başka örnekler verdim, diğerlerine hiç cevap veremedin, haki konusunda da saçmaladın. Enel örneğinin benim verdiğim Croco örnekleriyle alakası yok. Crocodile gibi Yeni Dünya görmüş, güncel ödülü 1.9 milyar adam neden zaman atlaması öncesinde haki bilmiyordu? Bu geçmişle ilgili çelişen bir kısım değil mi? Enel ne alaka, ben Enel haki kullanmadı mı yazmışım? Skypia'dan sonra Ace ve Bb dövüşü yaşandı, iki karakter de hakiden bir haberdi o dövüşte. Nw'de bulunmuş, Wano'ya kadar ilerlemiş,Wb'nin gemisinde bulunmuş Ace'ın, Smoker'a dediği şeye bak, bu hakiyi bilen birisinin söyleceği sözler mi? İnsanlara git baştan izle diyeceğinize, kendiniz daha hakim olmaya çalışın seriye.

haki zaten geçmişte var olan ancak fonksiyonları sonradan değiştirilen bir şey. haki geçmişte ilk bölümden itibaren vardı shanks'in deniz canavarı korkutup kaçırması gibi diğerleri dediğin şey de yok sanji kitap okumuşta onu nasıl dermiş. yok ace roger oğlu olmayacakmışta sonradan değiştirmiş. ana hikayeye bir zararı var mı. acı ile luffy değişse ne olacaktı o an diyelim ki luffy öldü. buna göre yazardı şu an bildiğimiz one piece zaten olmazdı. ona göre uyarlardı. bana sürekli hakinin şu an ki özellikleri niye geçmiştete yoktu diyorsun. ee yoktu sonradan koydu o özellikleri zaten. ama haki hep vardı. sen diyorsun ki haki diyorsun ki haki diye bir şey yok. sonradan geldi. tekrar ediyorum yine haki hep vardı fonksiyonları böyle değildi.
 
Şaka bir yana Zoro Lucci'yi harcar. Hatta harcamış bile olabilir. Jinbe'nin tek görevi Zoro'nun kaybolmadan tayfanın yanına gelebilmesini sağlamak. Zoro'nun da arc boyunca yapabileceği en büyük iş Lucci'yi harcamaktır. Kizaru'yu 2 dk oyalamasından daha önemli bir iş olur bu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık