Ben Zoro yendi diyordum siz o zaman dediğinizin arkasında şimdi durmuyorsunuz mesele bu.Zoro vs kamazo'ya berabere diyordu değil mi Luffy fanları.
Bir çok fan grubu gördüm ama Luffy fanları açık ara önde gidiyorlar.
Ben Zoro yendi diyordum siz o zaman dediğinizin arkasında şimdi durmuyorsunuz mesele bu.Zoro vs kamazo'ya berabere diyordu değil mi Luffy fanları.
Luffy advance hakileri kullansa yine yenilir. Snakeman ile hızına yetişemiyor ki Kizaru'nun. Advance hakiler daha çabuk tükenmesine sebep olur.İş sslere giderse yanarsın.Bunun gibi düzinelerce var. Boşuna açtırma istersen
Lel.Kizaru advance hakiler kullanmayan g4 Luffy'ye üstünlük sağlayan adam çıktı. Muadilleri Garp'tan net darbeler alıp dövüşürken, tek atağa yerde afk kalan adam üstelik Kizaru. Logia triosundaki en zayıf olduğu kesinleşti tek.
Kizaru>Satürn olduğu da headcanon klasik. Tıpkı King>seri sonu Sanji saçmalığın gibi.Sağ kol perişan eder dediğin Zoro'da h.haki kullanmadan yenemeyecek Lucci'yi xd
Aramaki G4 Luffy eziyordu, Bm yeniyordu,Kaido zorluyordu. Sakazuki Roger yeniyordu, Garp peşliyordu değil mi ?
Ciddi mi yazıyorsun bunu? Oda'nın kendince bulduğu etkileyici hikaye Nika değil magma mı yani?Hayır bulduğu şey nika değil. Kaido nikayı da yendi ilk roundda. Bulduğu şey magma. Magmaya düşmese kaido gene öldürürdü luffyi. Retcon falan yok.
Bunu da yaptıktan sonra üst noktası gemiye Plüton'dan esintiler koyması olur.Tayfanın geri kalanından daha işlevsel.
Çapsız denilen karasakal Oda'nın pisliklerine rağmen kizarudan daha amiraldir.Luffy advance hakileri kullansa yine yenilir. Snakeman ile hızına yetişemiyor ki Kizaru'nun. Advance hakiler daha çabuk tükenmesine sebep olur.
Ayrıca evet Aramaki > G5'siz Luffy.
Her Amiral Kaido'yu zorlar.
Çapsız Teach seri sonu Roger'ı, WB'yi geçecek deniliyor. Akainu niye geçemesin ? Güncel neslin en güçlü denizcisi.
Karasakal kendini en güçlü gördüğü için amiral dedirttiriyor tayfasına. Görmese Yonko dedirtir.Çapsız denilen karasakal Oda'nın pisliklerine rağmen kizarudan daha amiraldir.
Tiç hiçbirini alamaz mesela. Olan Tiç'e oldu yine usta bee.Çok haklısınız Zoro Kizaruyu alır Kizaru Luffyi alır Satürn Kizaruya abi çeker hepiniz haklısınız.
Advance haki kullanmayan Luffy offguard yakalanıp tek yerken,kullananı hibrit Kaido'yla yer yer kafa kafaya dövüşüyor. Advance hakileri kullanınca oldukça fark ediyor. Üstelik ileri silahlanma kullanıyor Kizaru, hali hazırda o advance hakileri kullanmayan Luffy için. Gene ciddi de bir hasar veremedi. Bariyerler daha çok hasar verdi.Luffy advance hakileri kullansa yine yenilir. Snakeman ile hızına yetişemiyor ki Kizaru'nun. Advance hakiler daha çabuk tükenmesine sebep olur.
Ayrıca evet Aramaki > G5'siz Luffy.
Her Amiral Kaido'yu zorlar.
Çapsız Teach seri sonu Roger'ı, WB'yi geçecek deniliyor. Akainu niye geçemesin ? Güncel neslin en güçlü denizcisi.
Herkes işine geldiği gibi işte. Zoro yendi diyen, Luffy yenemedi diyor, onda haklı da işte... Sanki tek taraf diyormuş gibi anlam çıkıyordu.Zoro vs kamazo'ya berabere diyordu değil mi Luffy fanları.