Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanmıyorum. Zoro'nun amiral klasmanına gelmesine biraz daha var. Aramaki'yi belki şuan ölümüne dövüşte harcayabilir ama Kizaru Zoro'yu yener. Zoro bir sağ kolu zorlanmadan yenebilir ama gördüğümüz kadarıyla amiral zorlanmadan aynı anda sağ ve sol kolu çerezlerle beraber alabiliyor. Aramaki'yi alan diğerlerini nasıl alamıyor diyebilirsin ama belki yener dedim yener demedim. En düşük görülen amiralin yaptıklarından örnek vermek istedim.
Bence belki bile değil bu arada. Aramaki, Zoro veya Sanji'yi rahat yener. Sağ kol ve amiral arasında ciddi fark var. Herif karaktersiz olduğu için gömmek zevkli tabi.
 
Kizaru’nun da Luffy’nin de yenildiği yok, Satürn ve Kuma fbsini görmek için Luffy de Kizaru da bir iki bölüm uzandı işte.
Maalesef Kizaru'nun ruh hali iyi okunmuyor, Oda eşeğinin de suçu var tabi. Önceki bölümlerde Kuma, Saturn'u uçurunca her şey bittiği için sevinmişti. Son bölümde Vegapunk yalvarırken; Kizaru direkt onun yüzüne bakamıyor, Saturn ise direkt bakabiliyor mesela. Bakalım Oda nasıl sonuçlandıracak, bu arc'ta merak ettiğim tek mevzu bu. Amirallerin bir günah çıkartması gerekiyor, Kaido ve Big Mom'daki gibi geçiştiremez bunların eylemlerini.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık