Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torpilli Şenkş göndermiş bunları belli, baktı Dragondan bir halt olmayacak hasır şapkam ellere geçmesin diye devleri yolladı, adaya yıkımcılar geldi, devlerin onları alıp kaçması kadar mantıklı bir şey yok. Elbaf gözüktü, Usopp sama gaza gelip, Satürn ü indirebilir, beklemedeyiz.
 
Advance haki kullanmayan Luffy offguard yakalanıp tek yerken,kullananı hibrit Kaido'yla yer yer kafa kafaya dövüşüyor. Advance hakileri kullanınca oldukça fark ediyor. Üstelik ileri silahlanma kullanıyor Kizaru, hali hazırda o advance hakileri kullanmayan Luffy için. Gene ciddi de bir hasar veremedi. Bariyerler daha çok hasar verdi.


Aramaki>G4 Luffy'e net kaybeder.İstersen anketini bile açabilirsin.

Teach'in daha da güçleneceği düşünülüyor çünkü. Adam hali hazırda anormal bir bedene sahip, 2 tane kendi sınıfının en baba meyvelerine de. Uyanış açsa ikisinde de Saka'yı öttürür zaten.
Snakeman Luffy Kizaru’ya dokunamıyor, dokunamadığı sürece ileri seviye hakiler kullansa ne olur. O hakiler daha çabuk enerji götürüyor. Kizaru’nun da tam güç Lufy’e daldığından da eminsin heralde?

Anketler objektif değil millet kimi severse ona ona oy veriyor. Aramaki değil Luffy’e Sanji’ye karşı anket kazanamaz forumda. Aramaki sevilmeyen bir isim.

Teach güçleniyor da Akainu’nun eli armut mu topluyor? Teach de kral haki gösterilmedi, Akainu’da ileri seviye kral haki çıkacağı bekleniyor. Luffy-Teach-Akainu üçlüsü zaten Korsanlar Kralı seviyesini çıkacak belki de aşacak. Garp o seviyeye gelmiş niye başka denizci çıkamasın? Seride inanılmaz bir powercreep var King’in Katakuri’yi geçmesi gibi Shiryu ve Beckman bunları geçecek. Seri sonu powercreep’e girmeyen seri gördün mü? Naruto, Bleach hepsi aşırı uçtu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık