Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla eziyet olacak sana ama git baştan izle be kardeşim bak Enel var ondan sonra thanks bir şeyler yapıyor ilk sahnelerde. Garp var. Benim iddiam haki hep bu şekilde kullanışlı özellikleri olan bir şeydi demedim. haki vardı kullanışlarıı değiştirdi adam dedim. Oda bir şeyleri hiç değiştirmez demedim mantıklı şekilde ilerliyor dedim. değişiklikleri bir mantığa oturtuyor demek bu. du yu andırsten Bro
Hangi dil bu, thanks kim? Bakalım ne yazmışsın:

kurgu da one piece evreninde bir hata var mı geçmişle aşırı çelişen bir şey. Şu an yok.
Geçmişle ilgili aşırı çelişen bir şey var yok yazmışsın burada. Ben de sana başta haki olmak üzere başka örnekler verdim, diğerlerine hiç cevap veremedin, haki konusunda da saçmaladın. Enel örneğinin benim verdiğim Croco örnekleriyle alakası yok. Crocodile gibi Yeni Dünya görmüş, güncel ödülü 1.9 milyar adam neden zaman atlaması öncesinde haki bilmiyordu? Bu geçmişle ilgili çelişen bir kısım değil mi? Enel ne alaka, ben Enel haki kullanmadı mı yazmışım? Skypia'dan sonra Ace ve Bb dövüşü yaşandı, iki karakter de hakiden bir haberdi o dövüşte. Nw'de bulunmuş, Wano'ya kadar ilerlemiş,Wb'nin gemisinde bulunmuş Ace'ın, Smoker'a dediği şeye bak, bu hakiyi bilen birisinin söyleceği sözler mi? İnsanlara git baştan izle diyeceğinize, kendiniz daha hakim olmaya çalışın seriye.

 
Sen hala güçlü güçsüz arıyorsun. Ben onu demiyorum. Sonuçta Luffy'nin Nika modunda enerjisi bitti ve Kaido dövüşünde olduğu düm tek tek kalbi atıp enerji toplayamadı. Kaido'dan yediği ikinci tekte olduğu gibi ayağa kalkabilmek için birilerinin yardımına ve yemek yemeye muhtaç kaldı. Kizaru ise biraz soluklandı ve kimsenin yardımı olmadan daha önce ayağa kalktı olay bu. Bunu bir vs olarak alacaksak ve birisi yendi zorlarsak bu Kizaru olur anca. Birileri yardım etmese yemek yemesi için. Sence ne olacaktı mesela? Luffy ne kadar yatış moduna geçecekti. :D
Burada bir amiral elenecek bir arc olsa Luffy zaten onu yenerdi aradan çıkarmak istese işler farklı işlerdi.Kaido savaşında yemek yemeden yine kalktı yaşlandıktan sonra burada neden kalkmadı? Cevap basit arcın işlenişi ve ilerleyişi farklı yemek yemeğe ihtiyacı olmazdı yani tıpkı Law'ın enerjim bitiyor bitti deyip deyip bitmemesi gibi.Nasıl Wano sonunda gelen Aramaki'yi izlediler rahat rahat kıllarını kıpırdatmadılar hani gidip patates edebilirlerdi hatta Dof arcında bile Issho savaşa bile sokulmadı çünkü işlemek istemiyor daha.Hani bu arcın ölümüne dövüşleri yok olsa işler çok başka ilerlerdi.Lucci bile aradan çıkartılmıyor arcta.O kadar belli ileride kullanacağı bu karakterleri.
 
O değil de elbafda zorda olan kimse de yok. Elbafta kimseyle kapışmayacak bizimkiler herhalde. Oraya saldırı düzenlenir saldıranlarla kavga ederler gibi.
aynı şekilde katılıyorum. elbafta sorun vardıysa da shanks tüm ekip oradaydı. ya tayva wc yada zou gibi yolda bir yere takılacak yada kidd o sularda alabora oldu, onunla ilgili bişey döner. bin tane dev gibi devin oldupu yerde linlin dışında kim sorun çıkarabilir bu saatten sonra?
 
Gerçek şu ki OP yine de çizgisini bu kadar bölüm boyunca en iyi koruyan seridir. Dün övülen seriler bugün bir bir telef oldular (TOG, Jujutsu Kaisen felan).
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık