Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen niye sevdiğini neden güzel olduğunu okunması gerektiğini anlat belki ikna edersin.
Niye ikna etmeye uğraşayım ki , ben sevdiğim için okuyorum izliyorum, siz sevmediğiniz için okuyup,izliyorsunuz.melankolikseniz ben ne yapabilirim. O değilde hani uyanış olayını sevemdiğiniz için siteyi kapatıyordunuz ne oldu o iş?
 
Oda'dan bu kadar şikayet ediyorsanız bu seriyi neden takip ediyorsunuz gerçekten ciddi şekilde soruyorum. Adam tee Dressrosa'dan beri küfrediyorum diyor lan 11 yıl geçti onun üzerinden kendine niye işkence ediyorsun sal gitsin o zaman seriyi.
Yani ne olmalı , sizde bir two piece çıkartın kafanızda one piece dünyasını yansıtın birde sizi görelim.

Manga''nın satış rakamları ortada , reddit her bölüm kaynıyor korsan fan üyeleri seriyi gömecek yer arıyor. Baba o zaman çevirin çevirin 1. bölümden marineford sonuna kadar okuyun izleyin durun.
Önceden gömmek için manganın çıkmasını beklerlerdi şimdi onu da beklemiyorlar.
Vay be Reddit kaynıyormuş, ohhhh Reddit ohhhh....

 
Adamın Nikalı gezdiği zaman lastikli gezdiği zamanı geçti. Mangaka Usopp, Nami, Zoro falan da göstermiyor artık iyice tadını kaçırdı serinin.
Serinin ilk yarısındaki hemen mevzuya dalan, zor anda ne yapması gerektiğini bilen namiyi zaten çok uzun zamandır göstermiyor mop. Usopp ve naminin özellikle nobsdaki hallerini gördükçe anlam veremiyordum, ulti p1 sahneleri rezaletti. Bu kız seri başı aksiyona dalan ayağına bacağına kazık girse bunu lehine kullanan, paragözlülük için bile olsa tehlikeden kaçmayan biriydi. Hem karakterin hali tavrı hem de fiziki güç gelişimi Odanın umuru değil gibi. Zamanında cp ajanı yedirdiğin kız, serinin bunca ilerlemesinden sonra uçan altılıdan bir denyoya yalvar yakar af dilerken işkence görüyor. İlk günlerden beri hava olaylarına hakimiyeti, iqsu, çok uzak da olsa bir tehlikeyi sezmesi vs işarettir diye sağlam bir gözlem haki bekliyorum hala ben bu kızdan da yok meme çizmek için bahane olmaktan öteye koymuyor artık adam karakteri.
 
5 dakika sonra kalkıyor aradan günler geçmiyor.Kaldı ki Sentomaru ve Kizaru arasında dağlar kadar fark var buna rağmen aynı arc içerisinde kalkıyor adam.Sizin mantığınızla bakınca ne kadar saçma görünüyor di mi? :ehe:
Manga onaylı attım bak bari buna karşı çıkma. Yenildiği onaylanmış. :ehe: Sizin Kizaru'ya yaptığınız muamele de bu arada. Sanki Luffy Kizaru'yu rahat yenmiş. Büyük üstünlük kurmuş ve saf dışı bırakmış gibi muamele çekiyorsunuz. 2 taraf yenişemedi ve berabere bitti de ona da okeyim bak. :D

Kaido 2.teki attığında Luffy çatıya çıkabilmek için bir kamyon yemek yedi. Burada da aynısı yaşanıyor. Luffy yemek yemese sence bu enerjiyi ne kadar sürede toplar. Bak bir de bunu konuşalım. Kizaru ise hafif başım ağrıdı diyor ve sonra ayağa kalkıyor. :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 54)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık