Bir yerden gelme dedim sana yine algı operasyonu çekiyorsun.Kizaru yendi nasıl oluyor bu konuda?Aynen vurmadım dayak yedim ama ben kazandım ne güzel memleket be.Lucciyi rahat yendi dediğimizde orada da enerjisi bitti Lucci yenmiş mi oluyor? Lucci kalkıp üstüne Zoro ile vs atıyor Zoronun övdüğünüz seviyesi nerede şuan? Adam hikaye yürüsün diye arc içinde savaştırmıyor bile karakteri.Ordan gelme burdan gelme diyorsun ama yazar tarafından daha geçen arctaki savaşlarında harcadığı güç ile buradakinin arasında dağlar kadar fark var nereden gelelim?
Bir yerden gelme dedim o yer de Oda meselesi.
Diğer konularda sizin sorununuz var demişim çünkü sizin sözlerinizle çok rahat kazandı demiştiniz şimdi onları bahane olarak sunmanızı yemezler.
Yendi meselesine gelirsek Luffy dövüşürken bak 1.sınıfa anlatır gibi anlatıyorum. Luffy dövüşürken, dövüştüğü karakterden sonra kalkıyorsa biraz önce attığı dövüşün sonucu olarak bu rakibine artı kendisine eksi yazar.
Dövüşü kazanan meselesine gelirsek şu Kizaru vs Luffy dövüşünde kazanan var mı yok mu? işin o kısmını Amiralci ve Luffyci fanlara bırakmayı tercih ederim xD