Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan sOda harbiden saçma bir seri yazarısın. Hele bu twitterda ki embesiller şu bölüme bile tav oluyorlar ya deli olmamak elde değil :artiz: :artiz: :artiz:
 
Oda'yı işin içine katma bir kere o topu bırak, onu yıllardır söylüyoruz bu Oda'nın sıkıntısı zaten, benim Oda övdüğümü de görmemişsindir ben Rosa'dan beri Oda'ya sövüyorum bu konuda siz hepiniz GODA diye gezerken.

Lucci ve seraphim olaylarına gelirsek de işin o kısmı sizde yine, bilmem ne dif attı diye dolanıyordunuz ortada şimdi mi aklınıza geldi onlarla dövüştüğü ?

Kizaru, Luffy'den çok önce kalktı bunu ister Luffy'nin gevşeklik yapıp yemek yemesine bağla istersen başka bir şeye istersen de Alpa gibi at kalbim güm güm çalışmıyor diyerek işin içinden çık olan şey değişmez.

Başkasının attığı hasar ile kendi aldığı hasar da bir şey değiştirmez hep aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz. İster adama vursun düşsün ister adama vurmadan düşsün dövüşün sonucu olarak düşüyor. Durduk yere iki saniye dinleneyim demiyor, girdiği mücadelede avantaj elde etmek için kullandığı yöntemlerin zararını yada yararını kendisi çekecek sonuçta.
Kizaru yendi nasıl oluyor bu konuda?Aynen vurmadım dayak yedim ama ben kazandım ne güzel memleket be.Lucciyi rahat yendi dediğimizde orada da enerjisi bitti Lucci yenmiş mi oluyor? Lucci kalkıp üstüne Zoro ile vs atıyor Zoronun övdüğünüz seviyesi nerede şuan? Adam hikaye yürüsün diye arc içinde savaştırmıyor bile karakteri.Ordan gelme burdan gelme diyorsun ama yazar tarafından daha geçen arctaki savaşlarında harcadığı güç ile buradakinin arasında dağlar kadar fark var nereden gelelim?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık