mod on mejiiii diyorsunuz yani böyle anlatinca haklısinız bak doğruZarar verip vermemesinden bahsetmiyorum. Sonuçta tehlikede bıraktı tayfasını ve sevdiklerini.
@Tyr demiş bak. Saturn Luffy'e saldırırken Franky kurtardı. Gücü tükenmemiş olsa bundan kurtulabilirdi ama o kadar bitik haldeki Franky kurtarmak zorunda kalıyor. Yemeğe muhtaç yani.
Bonney'i Kuma kurtardı. Bir diğer durumda Sanji kurtardı. Bu esnada Luffy yatış modundaydı hala ve yemek arıyordu ayağa kalkabilmek için.
Yaşlı WB'de bütün bir orduyla dövüşmüştü.Hala Luffy'nin Kizaru'dan önce Lucci ve Seraphimlerle dövüştüğünü unutanlar var. Yanlış anlaşılma olmasın bunların hepsi aynı gün içerisinde yaşanıyor.
Kaido da bir çok kişiyle dövüştü. Ne yapalım bu bilgileri şimdi? Benim bahsettiğim Luffy sadece Kizaru ile dövüşmüş gibi yorum yapılıyor.Yaşlı WB'de bütün bir orduyla dövüşmüştü.
kanka oraya girersek cıkamayız mevcut younkolar bile younko mu diye sorgulanırKaido da bir çok kişiyle dövüştü. Ne yapalım bu bilgileri şimdi? Benim bahsettiğim Luffy sadece Kizaru ile dövüşmüş gibi yorum yapılıyor.
Yanlışın var daha az evvel devrimci lobisine sokuldumSaturn>Kizaru iması yapıp duruyor 1 aydır. Bu Goroseiciler çok ince çalışıyor korkulur.
Şakayım ben kocaman bir şaka.
Luffy yerde yatarken Kizaru ayaklanıp tayfaya saldırdı ? Dövüştüğü adamdan sonra kalkıp tayfasını tehlikeye adama bir zahmet dövüşü kazandı demeyelim.
Birisi kendi vurduğu hasardan sonra arc kapanmasın diye enerjim bitti moduna sokuluyor öteki rakibinin darbesiyle elleri ayakları titriyor.Siz önce bi şu aradaki farkı bi tartışın bence.Objektif olalım biraz birine zarar vermesine gerek yok.
Luffy, Kizaru'dan önce kalksa Kizaru'ya, sonra kalksa kendine eksi yazardı.
Önce mi kalktı sonra mı kalktı olayını tartışalım.
Rahatlığından yemeğe dalmadı enerji depolamak için yemeğe daldı ki bunu katakuri vs sinde kaido ile vs sinde de gördük luffy savaş esnasında keyif yapacak biri değil enerjisi bitti tükendi işte kabullenelim bunu.Kizaru Bonney, Vegapunk ve Sentomaru'yu seviyor ama öldürmeye çalışıyor, onun karakterine sığıyor. Yediği küsküyle sersemleyip yatıyor Kizaru. Luffy Kaido dövüşünde de G5 ile aynı hale girdi kalktı o da yenilgi değil. Luffy rahatlığından yemeğe dalmış o derece takmıyor Kizaru'yu