Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takip ettim için rahat olabilir. :ehe:

Eee kalbi düm tek tek atsaymış burada da aktif olsaymış ? Demek ki neymiş o bile kurtaramazmış. Yemek yemesi gerekiyormuş.
Kaldı ki kizaru herkesi yok etmek icin atağa geçene kadar ciddi tehdit olarak hissetmiyor diğer olayları .
eleman kizaru saldircağı zaman saitama gibi ciddi seri modu açmış baksana 😂
 
Kanka sakamisın lufy yerde yatarken kizaruda yatiyordu 😂 farkindamisin o bölumünde ? sonra lufy yemek geldi adam yemek gordümü babasini tanımiyor malum 😂 gerci gercektede babasını tanımıyor
Satürn Luffyi ezmeye( öldürmeye ) çalışırken kalkamamasının nedeni nedir ? Ezilmekten hoşlanmıyorsa Luffy, demek ki yemek yiyip enerji toplamadan kolunu bile kıpırdatacak gücü kalmamıştır . Kaido dövüşünde bu derece tükenmemişti .
 
Saçma sapan işler dönüyor son iki üç bölümdür. Vega’yı arkada bırakıp kaçtılar Satürn öldüreceğine mal mal muhabbet ediyor. Karşında adam öldür. Luffy’e kim yemek verdi nasıl anlamadılar orası ayrı saçmalık zaten. Satürn balon olur dedik de bu kadar balon olması saçmalık hacım. Dünyanı yöneten beşliden biri olmak için bu kadar vasatlık fazla.
Nasılsa istediğim an öldürebilirim diye düşünüyordur kibir abidesi.

Bu arada bence devlerin gelmesi tüm saçma beklentilerden daha iyi. Bölümün sonundaki acımasızlığı merak ediyorum gelsin de neymiş bakalım.
 
Kime zarar verebildi ? 😂
Zarar verip vermemesinden bahsetmiyorum. Sonuçta tehlikede bıraktı tayfasını ve sevdiklerini.

@Tyr demiş bak. Saturn Luffy'e saldırırken Franky kurtardı. Gücü tükenmemiş olsa bundan kurtulabilirdi ama o kadar bitik haldeki Franky kurtarmak zorunda kalıyor. Yemeğe muhtaç yani.

Bonney'i Kuma kurtardı. Bir diğer durumda Sanji kurtardı. Bu esnada Luffy yatış modundaydı hala ve yemek arıyordu ayağa kalkabilmek için.
 
  • Like
Tepkiler: IMU
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık