Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1103 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vegapunk arc başlarında tüm anıların bir arada Punk Records'ta toplanması gibi bişeyler anlatıyodu tam da hatırlamıyorum, bu sayede Kuma tekrar bilincini kazanabilir diye düşünüyorum
 
Bunun olacağı çok belliydi.Kuma'ya ölmeden son kez Joyboy gösterilecekti.Büyük ihtimalle Satürnle bir süre savaşacak ağır yaralanacak tam ölecekken Luffy devreye girecek ölmeden hayalini gerçektleştirip Joyboy u görmüş olacak kızını da Joyboy a emanet edip duygusal bir sonla sahneden çekilecek.
Böyle bir şey olursa bundan sonra odanın hiçbir çizdiğine güvenmem, crocoyla dofa kadın, Robine ve Yamato’ya abi derim. Hem Vega hem kumanın kendisi bilincini tamamen yitireceğini söylettirip birde üstüne bunu yapmazsa bir daha paçayı kurtaramaz. Raftelde bizim fuuşa olur.
 
Satürn’ün bilim adamlığı ya ilaç yerine ajan hemşirenin verdiği ilaçlar olur yada ilk başarılı meyve deneylerinden Bonney nin meyvesi olur. Zaten o da momo gibi saçma şekilde meyvelendi. Diğer türlü Satürn ve Bonney i Yanyana hiç görmedik deney yapılsın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık