Laf attığım yok. Sadece böyle bir olayın tek bir cümlede geçiştirilememesi gerektiğini söyledim.Raul Jimenez ne yapıyor @Kenshiro
Laf attığım yok. Sadece böyle bir olayın tek bir cümlede geçiştirilememesi gerektiğini söyledim.Raul Jimenez ne yapıyor @Kenshiro
Ne diyebilirsin ki ? metinle 10 yaşındaki çocuğun g3 basması arasında ne bağlantı var.Abi bir şey demiyorum yav.
Okama adası ile Egghead’in arasında Red Line var, duvara çarptı o yüzden.Abi bu adam Eggheade aktarmalı gitmek için mi Akainunun oraya gitti oraya neden gitti madem buraya gelecekti.
Şu saatten sonra Vegapunk'ın yapacağı en faydalı iş ölmesi olur. Neymiş efendim herkese enerciiiii verirsek savaş olmaz.Kuma gelip Satürn ile savaşacaksa normal şartlarda mantıksız olan bu durum Vegapunk'ın aklanmasına sebep olacak bir gerekçeyle mümkün olabilir. Sövmesine yine söveriz ayrı mesele ama umarım işin sonunda faydalı bir şeyler de yapmış olur
Gücü yaşlandırma meyvesi diye bildiğimiz Bonney sadece meyvesine Çarpık Dünya Nikamsı Bir Gelecek deyip kolunu büyütüyor. Meyve ile gücü arasındaki ilişki sıfır. Sonra bu bölüm edindiği güçlerden birinin Saturn'ün üzerinde yaptığı deneylerden kaynaklı olduğu söyleniyor. Luffy gibi G3'ü koldan bacağa kadar yerini değiştirerek Lucci ile uzun süre havada kapışan biri ise Bonney onunla aynı şekilde kullandı diye yeriliyor.Ne diyebilirsin ki ? metinle 10 yaşındaki çocuğun g3 basması arasında ne bağlantı var.
Size kalsa en iyisi Luffy idi kimse gear yapamazdı 10 yaşındaki çocuk yaptı gear daha neye ne diyebilirsin bir şeyi de kabul etmeyi deneyin bence değişiklik olsun xD