Garling, Gorosei’den net güçlüdür ya. Yaşlı şuan ama Rayleigh ayarı bir şeydir.Saturn 12 yaşında çocukla 12 sayfa vs attıysa Garling’in Dünya Hükümeti’nin zirve gücü olduğu kesinleşir
Garling, Gorosei’den net güçlüdür ya. Yaşlı şuan ama Rayleigh ayarı bir şeydir.Saturn 12 yaşında çocukla 12 sayfa vs attıysa Garling’in Dünya Hükümeti’nin zirve gücü olduğu kesinleşir
Henüz logia meyveleri çözememiş.Meyve kodu aktarma gibi şeyler yazıldığı için diyorum.
Yapay meyve içerisinde birden fazla meyvenin kombinleştirilmesi mümkün müdür...
Düşünsene Luffy ve BB'ın meyvelerini bir meyvede birleştirilmesi durumunda ne olur acaba...
Yine Ace diyerek laf değiştirmeye çalışmışsın xDGücü yaşlandırma meyvesi diye bildiğimiz Bonney sadece meyvesine Çarpık Dünya Nikamsı Bir Gelecek deyip kolunu büyütüyor. Meyve ile gücü arasındaki ilişki sıfır. Sonra bu bölüm edindiği güçlerden birinin Saturn'ün üzerinde yaptığı deneylerden kaynaklı olduğu söyleniyor. Luffy gibi G3'ü ayakta bacağa kadar yerini değiştirerek Lucci ile uzun süre havada kapışan Luffy ile aynı şekilde kullandı diye övülüyor.
Reyiz Ace'in Alev İmparator olamamasını bizden çıkarma Sabo'ya kız.
Düşün ki biri Nika'msı gelecek isteyip ona g3 yumruğu yaptırtan meyveye sahip. Ki galiba meyveden çok Satürn'ün olayı çıkacak gibi bu. Deneyler ne merak konusu.Yine Ace diyerek laf değiştirmeye çalışmışsın xD
Hahahahaha geç artık bunları ya Ace tartışmıyoruz burada. 10 yaşındaki çocuğun g3 atmasından bahsettim ben.
Kendi kendine yine uydurmaya başlamışsın xDDüşün ki biri Nika'msı gelecek isteyip ona g3 yumruğu yaptırtan meyveye sahip. Ki galiba meyveden çok Satürn'ün olayı çıkacak gibi bu. Deneyler ne merak konusu.