Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1103 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir goroseinin burada aradan çıkacağını pek sanmıyorum. Ama aradan çıkacaksa sebebi şöyle olur. Bu imu, bir kişiyi nasıl gorosei seçiyor? Onu göstermek için bir tanesi aradan çıkar ve yerine yeni bir gorosei gelir. O da muhtemelen garling olur. Ona da satürnün meyvesini yedirirler. Artık goroseinin derler konuyu kapatırlar.
sona yaklaşmışken daha tanıtılmamış karakteri terfi ettirirse yerine yeni karakter lazım gelir. Dragon tanrı şövalyelerinin harekete geçmesini bekliyor ama sen istiyorsun ki şövalyelerin başı kadim olsun onun yerine başa başkası gelsin. Sanmıyorum.
Bu ne saçma sapan gif yav. Bundan ne anlam çıkar ki. dragon kaido momo yada meyve deneyi.
 
Kendi kendine yine uydurmaya başlamışsın xD

Kıza sadece lastik dendi ve çaktı g3'ü.

Konduramadığından hikayeler anlatıyorsun ama o çok uzun yıllar kasıp kavurduğunuz lütfüden başkası gear yapamaz hikayesi elinizde patladı. Kabul etmemen bir şeyi değiştirmeyecek.
Tekniğin adına bak. Nika vari gelecek diyip istediği gibi kolu büyüyor üfleme yok. Luffy hayal etmesine ediyordu ama istediği gibi olmuyordu. Kafasında fikirler 7 yaşında dolaşmaya başlamıştı reyizin ama bunlar için hayal etmesi yeterli değil 10 yıl eğitim yapması gerekiyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık