Nolcak birazda Sanji sen ne biçim adamsın yanında kız dövüşüyor sen neden buna izin verdin neden kurtarmadın diye ona sallarsınız arada değişiklik iyidirBonney bölümde Satürn ile dövüşüyormuş, Sanji yardım etmiştir inşallah.
İnanılmaz algı kasıyon he sonra patladı patladı diye geziyor millet :d@Tiksav Lee ile @Kenshiro nun Satürn'ün bilim adamliğına laf ettiği günun sabahı, Satürn'ün deneylerinin bolümde gösterilmesi... @Mihawk @Whitebear D @Millennium Wizard
Umarım öyle olur. Öbür türlü Amiral lobisi sağlam bir darbe almış olur.Satürn’ün, Sakazuki kadar güçlü olma ihtimali yok bu arada. Kuma bacaksız ve yarım kafa haliyle bir şeyler yapabilecektir ona, iyileşme yeteneği sıkıntı ama.
Evet tabiki resmi bir şekilde yaraladığını söylemedi. Beyazsakal'ın Shanks'a yüzünü görünce o adamın açtığı yara sızlıyor gibi bir cümlesi vardı. Bu cümleyi Garling için söyledi gibi yakıştırmalar var zaten bende buna bile kotarmıyor dedim.Garling, Beyazsakal'ı yaralamıyor hiçbir yerde.
Serinin çoğu retcon zaten şaftı kaydı en azından şu kutsalları ve yönetimi tehdit eden yegane güç olarak gösterilen Nika'nın ciddi bir tehdit olduğunu görelim.
Bonney bile adamla kapışıyor ya Satürn’ün iyileşme ve sert bakıp kafaya sıkma özelliği dışında şu anlık bir şeyini görmedik. Tabii başka özellikleri de vardır. Saka’nın şuan Kuma’yı dövmesinin hikayeye bir katkısı yok, yol üzerinde adamı sakatladı. Oda, Sakazuki’nin hayvanlığını göstermek istemiş olmalı.Umarım öyle olur. Öbür türlü Amiral lobisi sağlam bir darbe almış olur.
Doğru diyorsun ben onu unutmuşum.Evet tabiki resmi bir şekilde yaraladığını söylemedi. Beyazsakal'ın Shanks'a yüzünü görünce o adamın açtığı yara sızlıyor gibi bir cümlesi vardı. Bu cümleyi Garling için söyledi gibi yakıştırmalar var zaten bende buna bile kotarmıyor dedim.
Hayır yani retcon yapabilir sorun değilde bana en saçma yol ile yaptı gibi geliyor.
Ya Satürn'ün bilim adamlığına laf etti diyor da tek dediğim evrenin en zeki adamı Pasifistalara, Satürn'den gizli bir şey koymasın diye ben de bilim adamıyım yapacağın farklı şeyi yemem gibi basit bir replikle Oda'nın kolaya kaçtığını söylememdiRaul Jimenez ne yapıyor @Kenshiro