Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kumanın bilinçsizce Mariejoaya koşması ve sonra başka yere ( muhtemelen Egghead ) acaba Davul sesi ile ilgili mi . Luffynin G5’e geçmesi ile çalan davulu bir şekilde duydu gibime geliyor .
 
Goroseinin Akainuya siz buz dağının görünen kısmısınız lafı , kutsal şövalyelerin ortaya çıkması , Goroseinin meyve güçleri ve gizemleri ( her biri çok güçlü görünüyor ) , İmunun 800 yıldır hayatta olması ( İvankov’un deyimiyle ) , mahzendeki devasa hasır şapka , WB’in Sengokuya o adam geldiğinde tüm tarihin yükünü taşıyacak sırtında ve siz o günün gelmesinden korkuyorsunuz demesi , Rogerin erken geldik demesi , keşke senin zamanında yaşasaydım Joy boy deyişi vb .

Bu seri nasıl sonlanacak lan . Nasıl bağlayacak bu adam her şeyi.

Sun god Nika tamam . Monkey D. Luffy yok oldu . Bu seriyi Luffy bitirecekti Luffy …
Duygularıma tercüman olmuşsun. Şöyle bir yolunu bulup meyveyi çıkarsa da ben Joy Boy falan değilim diyip üstün hakili bir çar haline gelse.
 
@Starrk 5 mal bildiğin Nioh bosslarından hallice çıkacak
Adam en sevdiğim oyundan boss seçecek. Onda da en sevmediğim boss'u seçmeyi başardı ya.

Nioh 2'de en sevmediğim buydu:

Nioh 1'de de umi bozuydu. Bakalım imu harbiden o mu çıkacak. Silüet diye ona benziyor belki de.

Otakemaru tam zoro'luk bi yokai. 3 kılıç kullanıyor. En güçlü yokai diye geçiyordu oyunda. Mitolojide öyle mi bilmiyorum. Zoro'ya bi yokai düşman verecekse o olmalı derim:

Dlc'deki hali de saturn'ün hibrit formu andırıyor:


Boynunda uyanış dumanı bile var. Silüetlerin hiçbiri buna benzemiyor ama zoro'ya yakışırdı.
 
Xebeci anlatirken tum dunyanin imparatoru olmak istiyor ve cok acimasiz denilmisti lakin boyle bir dunyayi görüp de içinde azıcık insanlik kalmasi da zor . Hele tanri vadisinde bu pisliklerin hareketini gördükten sonra. Bu yuzden kutsallari yakip yaktigi bir 3-4 bolum gormek istiyorum ya.

Ve seride şaka maka bu adamlara bilip bilmeden umursamadan vuran 1 adam var su ana kadar, vurmaya çalışıp engellenen de zag kolu..
Kutsallardan biri, diğerini öldüresiye dövdü. Bir tanesi idam edildi. Diğer kutsallardan bazısı devrimciler tarafından zarar gördü. Usopp birinin üzerine düşmek suretiyle zarar verdi. Saturn de Bonney tarafından kılıçlandı. Yani vuranlar var, bu adamlar dokunulmaz değil. Amiral ayarı olmayan adamlar, Amirallere diş geçiremediğinden dolayı bir şey yapmaktan çekiniyor ama Amiral üstü herkes bu saatten sonra acımaz bu heriflere.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık