Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AmeNoKagaseWo

Bu işin içinden sadece şeytan meyvesi çıkmayacak. Büyü olayı da var işin içinde bence. Sadece şeytan meyvesiyle olacak iş değil bu? Pentagramdan çıkması, gözünde alev çıkmasıyla kafa patlatması filan bayağı değişik.
Zoan meyvelerinin kendilerine ait bilinçleri var diyen bu beşli dedelerimiz değil miydi? Hepsinin de mistik zoanları var görünüyor. Pentagram vs işin içine girdiğine göre meyvenin şeytanı ile anlaşma yapmış olma gibi bir ihtimal vardır belki. Bir şeyi kontrol ederek kullanmak ile anlaşarak kullanmak arasındaki fark gibi. Meyvenin tam kapasitesi bu şekilde ortaya çıkıyor olabilir. Zoan meyvelerinin bilinçli denmesi buraya bağlanabilir. Belki Luffy’nin de G5 enerjisinin bitmeyecek olması Nika ile anlaşma yaparak kullanmasına bağlanır.
 
Eğer Satürn yüzünden kalkamıyorsa bu anormal bir güç. Muhtemelen dofun ipleri gibi ama çok daha saydam fark edilmez örümcek ağı kullanıyor. Sanjiye de ağla vurdu.
 
bölüm eh işte. Saçma olan tek şey her zaman ki gibi ana karakterin saçma sapan durumlara sokulması. Tanrı meyvesine sahip olsan da rezil rüsva olmaya devam ediyorsun. İmparator yaptığın adam bir amiral savaşın da bu duruma düşebiliyorsa bu seri de kaido'ya küfür gibi bir şey bu. Ne yani Kizaru şimdi Kaido'dan daha mı güçlüydü ? :D Oda oda sıvamalarını bitirmeyeceksin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık