Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gorosei şeytan meyvesi yemiş değil de direkt şeytanın kendisi olabilir . Ve muhtemelen ölümsüz gibi bir şey.

40 küsür yıl önceki hali bile şimdiki ile aynı ve sözleri bu adamların bizzat şeytan olabileceğini düşündürtüyor
Şundan dolayı olabilir.Vegapunk uyanmış zoanların kullanıcısının aklını ele geçirmeye meyilli olduğunu söylüyor.Genelde ımpel downdaki gibi hayvan aklı baskın çıkıyormuş diye anladım.Lucci uyanış açınca Lucci’yi bu yüzden övüyor Vegapunk.Yani uyanmış zoanların hepsi Nika gibi olabilir.Nika da wanoda tamamen bilinç olarak Luffy yerine geçmişti.Kaido karşısında başka birinin olduğunu anlayıp kimsin sen diye sormuştu.Şimdi Lucci’yi övmüşler ama basit bir leoparın zihniyle tanrı meyvelerinin zihni bence bir olmaz.Bu meyveler çok daha baskın çıkacaktır yani mitolojik zoanlar.O bakımdan gorosei kendi iç kötülüklerinin de etkisiyle kendilerini şeytana teslim etmiş bir nevi ruhunu satmış olabilirler diye düşünüyorum yani olursa açıklaması bu tarz olur.
 
Haftaya davullar çalmaya başlar Bonney'in olmayan yaşam ümidi geri gelir.

Kizaru'nun 3 bölümde düşmesi beklentimi aştı 4-5 bölüm demiştim. Ejder kölesinden de fazlası beklenmezdi birde olan son enerjisini özür dilemeye harcamış. Bizim tayfa birde off-panel seraphimleri yakaladı hükumetin shichibukaii'lardan üstün gördüğü robotlar. Demek lütfü tam dinçlikte olsa felçli haline de 3-5 yumruk yedikten sonra nalları dikecekti Kizaru.

Jinny-Ginny lütfüyü de andırıyor ama yüksek ihtimal Bonney'in annesi çıkacak.
 
Yediği saldırı Luffynin enerjisini toplayıp vurduktan sonra G5 modunu bozan bir saldırı . Luffy şu an iptal . Kizaru hala bilinci yerinde bir şekilde konuşuyor . Ayağa kalksa ne olacak ?

Luffynin yerinden oynayacak mecali yok . Franky olmasa Satürn kancayı takıyordu .
Tamamen o an esen fikrine, kafasına göre oluyor reis. Şimdi kizaru kalksa "at kalbim güm güm" deyip kalkar ne olacak başka? :(
G4 zamanı haki bitirip duruyordu üstelik başka karakterlerde pek göremiyorduk bu tarz şeyleri. Şimdi iki davul sesi koy, yenile oldu bitti. Elinin bi ayarını oturtmadı kurguda bu herif 😌
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık