Hiç şaşmazÖz evladı Zoro'nun karizma çizilmesin diye adanın diğer ucuna yollaması.
Hiç şaşmazÖz evladı Zoro'nun karizma çizilmesin diye adanın diğer ucuna yollaması.
Biraz kıskançlık hissettim xDHiç şaşmaz
Red sen çok farklı bir dünyada yaşıyorsun, hiç rahatsız etmeyelim seni biz.Biraz kıskançlık hissettim xD
Şundan dolayı olabilir.Vegapunk uyanmış zoanların kullanıcısının aklını ele geçirmeye meyilli olduğunu söylüyor.Genelde ımpel downdaki gibi hayvan aklı baskın çıkıyormuş diye anladım.Lucci uyanış açınca Lucci’yi bu yüzden övüyor Vegapunk.Yani uyanmış zoanların hepsi Nika gibi olabilir.Nika da wanoda tamamen bilinç olarak Luffy yerine geçmişti.Kaido karşısında başka birinin olduğunu anlayıp kimsin sen diye sormuştu.Şimdi Lucci’yi övmüşler ama basit bir leoparın zihniyle tanrı meyvelerinin zihni bence bir olmaz.Bu meyveler çok daha baskın çıkacaktır yani mitolojik zoanlar.O bakımdan gorosei kendi iç kötülüklerinin de etkisiyle kendilerini şeytana teslim etmiş bir nevi ruhunu satmış olabilirler diye düşünüyorum yani olursa açıklaması bu tarz olur.Gorosei şeytan meyvesi yemiş değil de direkt şeytanın kendisi olabilir . Ve muhtemelen ölümsüz gibi bir şey.
40 küsür yıl önceki hali bile şimdiki ile aynı ve sözleri bu adamların bizzat şeytan olabileceğini düşündürtüyor
Hangi dünyadan bakarsan bak Sanji'n yine tek yemiş Çerlo xDRed sen çok farklı bir dünyada yaşıyorsun, hiç rahatsız etmeyelim seni biz.
Neresinden Mihawk’a artı yazdığını anlayamadım.Amiral lobisi yine kazandı. Yonko lobisi düşüşte.
Tamamen o an esen fikrine, kafasına göre oluyor reis. Şimdi kizaru kalksa "at kalbim güm güm" deyip kalkar ne olacak başka?Yediği saldırı Luffynin enerjisini toplayıp vurduktan sonra G5 modunu bozan bir saldırı . Luffy şu an iptal . Kizaru hala bilinci yerinde bir şekilde konuşuyor . Ayağa kalksa ne olacak ?
Luffynin yerinden oynayacak mecali yok . Franky olmasa Satürn kancayı takıyordu .
Neresinden Mihawk’a artı yazdığını anlayamadım.