Evet yemiş, ee?Hangi dünyadan bakarsan bak Sanji'n yine tek yemiş Çerlo xD
Evet yemiş, ee?Hangi dünyadan bakarsan bak Sanji'n yine tek yemiş Çerlo xD
Amiral lobisi özel sohbet grubunda ajanım var bunları sana @sensey ’in yazdırdığını biliyorum.Amiral lobisi yine kazandı. Yonko lobisi düşüşte.
Haklısın alışıksın senEvet yemiş, ee?
Ajanın da sen de gizlilik konusunda çok başarılısınızAmiral lobisi özel sohbet grubunda ajanım var bunları sana @sensey ’in yazdırdığını biliyorum.
Meselâ Garling genç halinde kılıç kullanarak şampiyon olmuş ve Garling şuan hâla yaşıyor.Kimsenin beklemediği bir anda yazacaksın artıyı.
Mantıklı geldi bu dediğin. Uyanışın bir başka formu olabilir. Satürn adaya adım attığında "dünyaya en son ne zaman adım attığımı bile hatırlamıyorum" gibi bir cümle kullanmıştı. Bunu söyleyen meyvenin ruhu olabilir. İkinci bir uyanışı varsa olaylar bambaşka bir boyuta girer.Zoan meyvelerinin kendilerine ait bilinçleri var diyen bu beşli dedelerimiz değil miydi? Hepsinin de mistik zoanları var görünüyor. Pentagram vs işin içine girdiğine göre meyvenin şeytanı ile anlaşma yapmış olma gibi bir ihtimal vardır belki. Bir şeyi kontrol ederek kullanmak ile anlaşarak kullanmak arasındaki fark gibi. Meyvenin tam kapasitesi bu şekilde ortaya çıkıyor olabilir. Zoan meyvelerinin bilinçli denmesi buraya bağlanabilir. Belki Luffy’nin de G5 enerjisinin bitmeyecek olması Nika ile anlaşma yaparak kullanmasına bağlanır.