Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reyleigh'in gücü belli az çok. Genç olsam teach'i döverim, kizaru'yu döverim falan diyor. Garp buna efsane diyor.

Roger'a rakiplik yapmış adam tabiki bunun üstünde olacak. Big mom ve teach gibi yonkoulardan güçlü olduğu belliydi. Roger'a denk olup olmadığı konuşuluyordu.

Eğer denkse bu Garp'ı One piece'teki en güçlü karakter yapar. Üçüncü falan değil direk en güçlü. Böyle bi pozisyona yakışacak şekilde yenilmedi.

Big mom bile daha düzgün gitti be. Yenildi diye beklerken onun üstüne atom bombası yedi, magmaya düştü, magmada yüzerken volkan patladı anca öldü.
 
Wano ana karakter gelip kurtarsın diye tasarlanmış bir mekan. Gökten Superman indirsen gidip o adaya bir şey yapmayacaktı. Kaido daha zirvesine gelmemişken gider çökerdi Wb gücünden şüphesi var diyelim insanların Kaido da gelişme aşamasında daha. Oden'le didişiyor o dönemler.

Wb'de üç haki türü, fiziksel güç dayanıklılık (hasara) meyve gücü ve silah kullanımı konusunda Kaido'dan geride olan hiçbir şey yoktur.
Wb gözlem konusunda daha geri olabilir. Bu konuda bir numarasını görmedik. Fiziksel güç ve dayanılılıkta net Kaido üstün. İnsanla Oni bu konuda kıyas kabul etmez.
 
Genç olsam teach'i döverim, kizaru'yu döverim falan diyor. Garp buna efsane diyor.
Kizaru için böyle bir şey demiyor. Bunu sadece Türkçe anime çevirmeni demiş yanlış çeviri ile. Sonra internete yayılmış. Zaten dünya forumlarında böyle bir iddia ne zaman görsem yazanı Türk çıkıyor. Yok yani.
 
Wb gözlem konusunda daha geri olabilir. Bu konuda bir numarasını görmedik. Fiziksel güç ve dayanılılıkta net Kaido üstün. İnsanla Oni bu konuda kıyas kabul etmez.
Hasar almamak sert deriye savunmaya sahip olmak vs değil olay alınan hasara ne kadar uzun süre dayanabilmekte. Wb kadar dayanıklı karakter yoktur bu açıdan. Fiziksel güçten de geride kalacağını sanmam
 
Bunun net bir kanıtı yok ki. O iş o kadar kolay olsa gider Oden'in intikamını alırdı. Seride kimse Kaido kadar donanımlı gösterilmedi.
O luffy ile dövüştüğü için ya, yoksa aynı arcta beraber bulut yardıkları BM iki müptezelin ittirmesi sonucu bombanın üstüne düşerek yenildi. Luffynin rakibiysen en ayrıntılı bir şekilde parlatılırsın yoksa King gibi gaga atan bir gerzek haline dönüşmen an meselesi :oops:
 
Acaba karasakal vs tayfada
Sanji Zoro Jinbeinin rakipleri kim olcak.
Zoro vs Kuzan Sanji vs Shiryu mu olur meyvelerden dolayi yoksa sanjiye bu ikisinden biri gelmezmi merak ediyom. Kuzan Shiryudan daha güçlüdür. Zoroya daha uygun gibi. Hem Zoro ilk karşılaştıkları olayı unutmamıştır yamultabilir kuzanı.
Tahminim

luffy vs. BB
zoro vs. shilliew
Sanji vs. aokiji
Robin vs. pizarro
Usopp vs. van augur
nami vs. catalina
jinbe, chopper, brook ve Franky vs. buges, doctor Q., Vasco, Lafitte, wolf (aralarinda hangisi hangisine uygunsa)

10 vs. 11 gibi oluyor. 1 fazla kisi var. Nasil olacagini görücez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık