Bunun net bir kanıtı yok ki. O iş o kadar kolay olsa gider Oden'in intikamını alırdı. Seride kimse Kaido kadar donanımlı gösterilmedi.Zirve Wb Kaido'yu yener. Hak serverlarında lag olmasın alpa
Yapamayacağını mı düşünüyorsun?Sanji'den yalnız öyle bir yıkım gücü göremedik.
Wano ana karakter gelip kurtarsın diye tasarlanmış bir mekan. Gökten Superman indirsen gidip o adaya bir şey yapmayacaktı. Kaido daha zirvesine gelmemişken gider çökerdi Wb gücünden şüphesi var diyelim insanların Kaido da gelişme aşamasında daha. Oden'le didişiyor o dönemler.Bunun net bir kanıtı yok ki. O iş o kadar kolay olsa gider Oden'in intikamını alırdı. Seride kimse Kaido kadar donanımlı gösterilmedi.
Garp o haldeyken bile pizarro'nun hali ortada 1-1 olsa garp hepsini indirirdi. Kılıç yedikten sonra bunlari yapabilmesi bile yeterli, Wb gibi performans sergileyemese dahi. Sonuçta luffy vs. BB olucak. Robin'in pizarro'ya uygun rakip oldugunu düsünüyorum. Benzerlikleri var.Buradan Garp Robin bile tekleyemedi mi çıkaralım. Xd
Yok Pizarro tam Sanji'lik rakip. Habire dayak yiyor. Queen ve Absalom'da öyleydi.Garp o halde ku
Garp o haldeyken bile pizarro'nun hali ortada 1-1 olsa garp hepsini indirirdi. Kılıç yedikten sonra bunlari yapabilmesi bile yeterli, Wb gibi performans sergileyemese dahi. Sonuçta luffy vs. BB olucak. Robin'in pizarro'ya uygun rakip oldugunu düsünüyorum. Benzerlikleri var.
Pizzaro’yu yenmek istiyorsan tüm adayı yok etmen veya kafa kısmını toz haline yakın bir seviyeye getirmen gerek(Beden bulma olayını dahil etmiyorum)Garp bile tek atamamışken Sanji yıkabileceğini zannetmiyorum ancak hızıyla Pizzaro’nun bedenini bulup yenebilir.Yapamayacağını mı düşünüyorsun?
Garp'in da göstermediği çok şey var.Kuzan daha ileri seviye gözlem hakiyi, Uyanışı göstermedi.
naNi?Sanji'den yalnız öyle bir yıkım gücü göremedik.