Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pizarro'nun meyve de harbiden çok dandikmiş. Adaya yapılan her saldırıdan etkilenmek nedir. Zoro, Sanji falan tekler bunu.
 
Zoro Wano'da King'le kapışana kadar komutan görmemiş diyenler meğerse komutanı Luffy'den önce görmüş Dressrosa'da. Terlemeden kesip geçti Pica'yı. Zoro'nun Cracker'ı Pica.
 
Garpın hızına tepki veremeyeceği bir an görmemiz çok kritik oldu
Madem Garp istediğinde Kuzan hızına tepki veremiyor, neden sahnelerin yarısında karşılıklı yumruk yiyorlar? Hepsinde Garp yumruk atıp yememeyi başarabilirdi öyle net bir hız farkı olsaydı aralarında.
Hajime no Ippo'da Takamura ve Hawk diye nispeten denk iki boksörün bir dövüşünü izliyoruz. 3. yada 4. raundda olması lazım Takamura inanılmaz bir şekilde domine etmeye başlıyor Hawk'ı. Raund'un sonunda öğreniyoruz ki bütün enerjisini harcamış. Bu Garp'ın o sahnedeki hız farkı koyması da bence buna çok fazla benziyor. Garp sırf Koby'e açık yaratabilmek için bir anlık patlama saldırısı yaptı ancak bu hep yapabileceği bir şey değil, yapabilecek ise de enerjisini çok fazla harcayacak bir şey. Bu saldırı ile Kuzan'a tek atamayacaksa yapmasının hiçbir anlamı yok.
One piece'den örnek vermemiz gerekirse Garp'ın orada gösterdiği inanılmaz hız örneği Zoro'nun çatıda Kaido'ya tutturamadığı ama Onigashimanın boynuzunu kestiği slashe benziyor. Sürekli atamayacağın sınırlarını aşan ama dönüşünde sana yüksek zararı olan bir hamle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık