Olmaz diyemem ancak aokiji ve shilliew en güçlüleri gibi. Sanji en güçlüleri varken diger rakiplerle ugrasmasi garip olur.Yok Pizarro tam Sanji'lik rakip. Habire dayak yiyor. Queen ve Absalom'da öyleydi.
Olmaz diyemem ancak aokiji ve shilliew en güçlüleri gibi. Sanji en güçlüleri varken diger rakiplerle ugrasmasi garip olur.Yok Pizarro tam Sanji'lik rakip. Habire dayak yiyor. Queen ve Absalom'da öyleydi.
Nerede genç olsam Kizaru'yu alırım yazıyor? Ben göremedim. O kısmı gösterir misin?Bu yanlış çeviri mi şimdi?
Pazar.
Gayet olabilir, Kesin demiyorum Oda'ya bagli ama potansiyeli var.Sanji aokiji mi yok usopp vs sakazuki
Sonuç olarak bu karakter bu seviyede işlendi Carpe. Oda hem mangada hem de Sbs'lerde kaç defa Kaido övdü.O luffy ile dövüştüğü için ya, yoksa aynı arcta beraber bulut yardıkları BM iki müptezelin ittirmesi sonucu bombanın üstüne düşerek yenildi. Luffynin rakibiysen en ayrıntılı bir şekilde parlatılırsın yoksa King gibi gaga atan bir gerzek haline dönüşmen an meselesi
Genç olsaydı Kizaru'yu bir müddet uzaklaştırıp o sıra robotları indirirdi. Ondan bahsetmiştir. Gençliğinde Kizaru'yu yenerdi de kolay olmazdı vs.Nerede genç olsam Kizaru'yu alırım yazıyor? Ben göremedim. O kısmı gösterir misin?
2yıl önceki WB'nin tek bir falsosu yoktu be@RedTeroR Usta beyazsakal marineford savaşında korkmayın o sadece yaşlı bir adam derken doğru söylemiş Oda foreshadowing yapmış bu tespit burada dursun.
Gurara Gurara.2yıl önceki WB'nin tek bir falsosu yoktu be
Nasıl yok abi çocuğuma dokunanın başına ne gelir tüm dünya görsün dedi çocuğuna delik açan adam filo amirali oldu :d2yıl önceki WB'nin tek bir falsosu yoktu be