Ace'i de Luffy ve Ekibi kurtarıyor zaten.Luffy'ler gelmese MF'de yapabilecekleri hiçbir şey yok. Topluca ölmeye gitmişler, boşuna öleceklerdi.
Ace'i de Luffy ve Ekibi kurtarıyor zaten.Luffy'ler gelmese MF'de yapabilecekleri hiçbir şey yok. Topluca ölmeye gitmişler, boşuna öleceklerdi.
Böyleleri yüzünden YouTube’da Shanks 3 amirali aynı anda alıyor. Ben Beckmann her amirali zorlanmadan alıyor ve Roo Kizaru’dan hızlı diyorlar.Kizaru için böyle bir şey demiyor. Bunu sadece Türkçe anime çevirmeni demiş yanlış çeviri ile. Sonra internete yayılmış. Zaten dünya forumlarında böyle bir iddia ne zaman görsem yazanı Türk çıkıyor. Yok yani.
Hiç anlayamazdım Roo Kizarudan hızlı olayını hâlada anlayamıyorum bilen biri açıklasın.Böyleleri yüzünden YouTube’da Shanks 3 amirali aynı anda alıyor. Ben Beckmann her amirali zorlanmadan alıyor ve Roo Kizaru’dan hızlı diyorlar.
Kizaru'nun kendisi "tek başına amiral durduruyorsun ve daha fazlasını mı istiyorsun?" demiş. Ben de o yüzden rey'in öyle bişey ima ettiğini düşündüm hep.Nerede genç olsam Kizaru'yu alırım yazıyor? Ben göremedim. O kısmı gösterir misin?
saçma, olay örgüsü zaten orada luffy'i ön plana çıkarıp dramatik ölüm ve ardından gelen luffy'nin önünün açılması, yoksa oradan Wb ve Ace sağlam çıksaydı Luffy'nin korsan krallığındaki yolu çok saçma olacaktıLuffy'ler gelmese MF'de yapabilecekleri hiçbir şey yok. Topluca ölmeye gitmişler, boşuna öleceklerdi.
Wb'nin Ace'yi oradan sağlam çıkartacak gücü, ekibi yoktu. Kurgudan bağımsız iki tarafı da kıyaslarsan yardım gelmese başarı şanslarının olmadığını görürsün.saçma, olay örgüsü zaten orada luffy'i ön plana çıkarıp dramatik ölüm ve ardından gelen luffy'nin önünün açılması, yoksa oradan Wb ve Ace sağlam çıksaydı Luffy'nin korsan krallığındaki yolu çok saçma olacaktı
ona rağmen Wb öldürmek için kaç handikap gerekti zar zor öldürüldü 3-5 tane komutan seviyesindeki adama karşı yere yıkılmadı. Ayakta öldü
İşine gelince senaryo mu oldu.saçma, olay örgüsü zaten orada luffy'i ön plana çıkarıp dramatik ölüm ve ardından gelen luffy'nin önünün açılması, yoksa oradan Wb ve Ace sağlam çıksaydı Luffy'nin korsan krallığındaki yolu çok saçma olacaktı
ona rağmen Wb öldürmek için kaç handikap gerekti zar zor öldürüldü 3-5 tane komutan seviyesindeki adama karşı yere yıkılmadı. Ayakta öldü
roger mezarında ters dönmüştür ''benim dengim ne hale düştü''Oda : Roger ve Garp denk
objektif tayfa : Garp kötü savaş geçirdi diye laf söylemeyin yaşlandı ve handikaplı savaştı. Bunlar birbirine eşit çizildi.
Oda : Dünyanın en güçlü adamı WB
objektif tayfa : Garp>WB
Garp’ın handikaplarının 100 katıyla savaştı WB o handikaplar yetmedi bir de üstüne kalbi tekledi. Seriyi objektif yorumlarmış gibi yorumlayıp Garp>WB demek aşırı komik zaten.(Eşit olmaları da komik)