Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Milyarder olsam bu paraları bir oyuna vermem.Beklerim en fazla 6 aya düşer game pass e hadi 1 sene de.Öyle spoiler yiyeceğim derdi de yok nasılsa öyle derin ahım şahım bir senaryosu da konusu da yok gördüğüm kadarıyla.
1.milyarder olsan 70 dolar ile poponu silersin umurunda olmaz. 2.hikayesi en oturaklı oyun hikayelerinden blizzard hikaye konusunda her zaman iyi ve öndedir.
 
Mehhhh :artiz:

Gereksiz pahalı. Mmo için talep edilecek bir ücret değil. Bokunda bogulsun blizzort.
Şu anda büyük bir hype var insanlar inanılmaz abandı D4'e. Yayın platformlarında herkes oynuyor. Biraz göz gezdirdim oyuna inanılmaz eğlenceli duruyor. Hakim olmaya çalışıyorum. Her geçen saniye kurdan dolayı fiyat da artınca acaba alsak mi diye düşündüm valla.
 
1.milyarder olsan 70 dolar ile poponu silersin umurunda olmaz. 2.hikayesi en oturaklı oyun hikayelerinden blizzard hikaye konusunda her zaman iyi ve öndedir.
Bobby Kotick blizzard ceo su bizim forumdaymış bilmiyordum patron özür dilerim ileri geri konuştum oyununuz hakkında.25 yıldır oyun oynayan ve oynadığım oyunlarda en önem verdiğim konu olan hikaye ve onun sunumuna önem veren birisi olmasam dediğine inanırdım.Blizzard lore konusunda iyidir yıllardır wow oynamış birisi olarak blizzard ın yarattığı evrene insanı çekme konusunda iyi olduğunu biliyorum.Microsoft un ısrarla bu şirketi almasındaki en önemli etkenlerden birisi de blizzard ın yarattığı evrene oyunucuyu çekmedeki becerisi ama diablonun hikaye konusunda ve onun sunumunda iyi olduğuna katılmıyorum.Diyelim ki bu oyun dünyanın gelmiş geçmiş en iyi hikayesine sahip gene de Türkiye deki bu fiyatı haketmez.Bir de milyarder olsam bu oyuna bu parayı vermem dememden neyi kastettiğimi anlamışsındır oyun Türkiye standartlarında çok pahalı ben de milyarder olmasam da bir oyuna 2bin verecek durumum var çok şükür ama mantıklı bulmadığım için böyle düşünüyorum.
 
Blizzard reklam paralarını nerelere harcıyor 🤭
@Historia @kekomancer
Vpn uygulamalarında çıkan dolandırıcı reklamları gibi olmuş:D
Dün zam geldiğinde sırf prensip yüzünden almayacaktım ama prensiplerimiz Transformers ablaya kadar:utan:
@kekomancer @Kuzan @RedTeroR
Neyse parası verelim alalım şu D4'ü.
@Historia sen almışsındır zaten
Olur oynayalım King’im ama alsam bile en erken bayramdan sonra başlayabilirim.
Çünkü oynarken bir iki hafta full odaklanmak lazım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 6, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık