Son zamanların en iyi haberi. Majima baba tekrar oynanabilir ana karakter.Bu adamların sahip olduğu özgürlüğü diğer oyun yapımcıları kıskanıyordur. Kafalarına ne eserse yapıyorlar.
Son zamanların en iyi haberi. Majima baba tekrar oynanabilir ana karakter.Bu adamların sahip olduğu özgürlüğü diğer oyun yapımcıları kıskanıyordur. Kafalarına ne eserse yapıyorlar.
Sega, Sonic çöplüğüne bütçe ayırmayı bırakmalı artık.. bu tarz projeler lazımSon zamanların en iyi haberi. Majima baba tekrar oynanabilir ana karakter.
Ben de beğendim baya şu ana kadar. Grafikler hâlâ iyi duruyor onca yıla rağmen. Bazı çatışmalar biraz uzun sürüyor evet onu fark ettim. İkinci oyunu merak ediyorum özellikle en yüksek puanlı olan oydu.Uncharted bitirdiğim ilk oyun serisiydi. Gayet iyi ağızda tatlı tat bırakan bir seri.. bazen bitmeyen savaşları can sıkabiliyor ama.. (grafikleri döneminin en iyilerindendi zaten)
O balon sırf final dövüşünden dolayıBen de beğendim baya şu ana kadar. Grafikler hâlâ iyi duruyor onca yıla rağmen. Bazı çatışmalar biraz uzun sürüyor evet onu fark ettim. İkinci oyunu merak ediyorum özellikle en yüksek puanlı olan oydu.
Ben anlamıyorum nasıl hızlıca bu kadar vasat olabildi bu şirket PS2-PS3 zamanı yere göğe sığdıramazdık bu SONY'i oyuncularda değişen bir şey yok firmalar kendi bacaklarına sıkıyorlar ama bunu neden ve nasıl yaptıklarını çözemedim.Daha geçen sene ps5 joystiği yenilemiştim öncekinin analogları bozuldu diye. Aynısı şimdikine de oldu.
Bu sefer eski joystiği riske atıp onu açarak düzeltmeyi denedim. İşe yaradı. Ablama da aynısı olmuştu onun eski joystiğini de düzelttik.
Analoglarda takılma oluyorsa yenisine para vermeyin. Ben daha da bozarım diye elimdeki tek joystiği riske atmamıştım zamanında.
Sony'nin leş hareketlerinden biri daha bu. Ps4'teki onca şikayete rağmen daha dayanıksız joystik çıkardılar.
Kullanıcı şikayet etse de satın alıyor çünkü. Benim geçen sene yaptığım gibi.Ben anlamıyorum nasıl hızlıca bu kadar vasat olabildi bu şirket PS2-PS3 zamanı yere göğe sığdıramazdık bu SONY'i oyuncularda değişen bir şey yok firmalar kendi bacaklarına sıkıyorlar ama bunu neden ve nasıl yaptıklarını çözemedim.
@Historia bu mesaja üzüldüSony için PS5 dönemi tatsız geçiyor cidden. PS4 dönemini özledik valla.
Çıktığı gibi PS5 Pro alıp keyfine bakar o bir şekilde.@Historia bu mesaja üzüldü