Marvel'ı ve disney'i andıran diyaloglar olmasa o derece sıkmazdı belki. Herhangi bi oyundan en berbat bölüm hangisidir diye sorulsa düşünmeden bunu söylerim.God of War Ragnarok'ta Demir Orman kısmını oyuna eklemeyi kim akıl etmiş ve kalanlar bunu nasıl kabul etmiş?
İlk kez bir God of War oyunundan sıkılıp çıktım. Rezalet kere rezalet.
Bu atreus bölümleri ve sindri evinde geçen kısımlar yüzünden oyunda 10-15 farklı save'im var. Tekrar %100 oynanacak oyun değil.
Not defterinde "Yıllardır mimir'i dinlemiş olmasam belki kabul ederdim" gibi bişey yazıyordu. Odin'in yalan konuştuğunu biliyor. Bi de freya'yı duyduğu an reddetmeye kesin karar vermiş. Kendini hala borçlu görüyor Atreus'u kurtardığı için.Ben oyunda tutarlılık da göremedim. Kratos normalde azıcık aşım kaygısız başım kafasında bir adamdır. Oyun serileri boyunca, ki buna eski psikopat hali de dahil, kendisine dalaşmayan kimseyi bilerek ve isteyerek öldürmüşlüğü yoktur (birkaç istisnai durum var tabii). Bu oyunda Odin ve Thor adamın kapısına kadar geliyor, "sen bize karışma, biz de sana karışmayalım" diyor, Kratos yok çekiyor. Ortada elle tutulur bir neden yok bu teklifi reddetmesi için. Odin yalan söylüyor olsa dahi, Kratos'ta kendini koruyacak güç var. Freya için bunu yapması anlamsız, zaten ona olan borcunu hayatını kurtararak ödedi, üstüne Freya her fırsatta bunları öldürmeye çalışıyor.
Bana da saçma gelmişti bu arada ama verilen açıklama bu. O noktada kabul etmek istemese de yalan söylemesi lazımdı bence. Thor ve Odin aynı anda evine girmiş. Çıkacak bi kavgada oğlunu koruma şansı yok. Daha Thor'a gücü yetmedi bi tokatla öldü.
Ben ilk runic'imi 12-14 saat civarında aldım diye hatırlıyorum. Baya yakın olman lazım. Venaheim'daydı.Kratos'un korkunç zayıflığı da cabası. Üç tane yaratık aynı anda gelince canım dibe iniyor. 12 saattir oynuyorum, daha ağır runik saldırı bile vermedi oyun, büyük hayal kırıklığı oldu şu ana kadar.
İlk oyunda daha ilk saatte veriyor. O açıdan biraz saçma. Ama 2 silahla başladığını göz önünde bulundurursan ikisine de runic verdiğinde aşırı güçlü olacaktın bu sefer.
Sadece Kratos'un zayıflığı konusunda katılamayacağım. Eski oyunlara kıyasla doğru ama 2018'e göre daha güçlü hissettirdi bana. 2018'de runic saldırılar ayarsızdı onları kullanmasan çok güçsüzdü. Bu sefer runic'ler zayıf ama genel olarak güçlü hissettirdi bana. Yumruk ve kalkan'ın içine ettiler ama telafi ediliyor sonradan.