İlk oyunu alıp oynamamıştım beni sarmıyor bu çakma herkülün hikayesi ama bu kadar para getirecek ve bir dönem tek başına neredeyse ps'yi sırtlamış oyun için 2. oyun sönük kaldı. Tabi tamamen izlenimlerimden kaynaklı diyorum.
Bunun ilk serileri çıktığında yer yerinden oynuyordu.
Seri bitmedi. Norse mitolojisi bitti sadece. O yüzden o kadar umursamamış olabilirler.
Tabi bana sorarsan çok büyük bi fırsat kaçırdılar. Ragnarok birçok insanın duyduğu bi olaydır. Bi daha da böyle fırsat geçmez ellerine. 9 diyarı sallayacak savaş 20 dk aile dramı, 15 dk koridorda zombi kesmeden ibaret.
Hikayeye baktığında 3 oyun şarttı. Aşırı acele hissettirdi. Yönetmen farkından da kaynaklıdır. Cory aklında ikinci oyunu böyle canlandırmamış olabilir.
@Meradorn
"Oğlum üniversiteye gitmeden seri bitsin istiyorum" gibi bişey de söylemişti. Dediğin gibi özel sebepler olabilir. Ama gow'da her oyun yönetmen değiştirmek bi gelenek diyordular.
Gow 2'yi yöneten de Cory'di. Gow serisinde en iyi hikaye ondan çıkıyor. Gerçi bu kesintisiz omuz kamerası Cory'nin inadı yüzünden çıkmıştı ordan gıcıklığım var ama keşke eric yerine cory yönetseydi ragnarok'u. Sanki marvel filmi veya flash dizisi izliyorum diyaloglar onları andırıyor. Çok kalitesizdi.