Bu kadar hype varken d4 yerine poe tercih etmemesi normal ya...Kardeşimi POE'ye ikna edemedim, grafikleri görünce D4 diye tutturdu.
Ben kardeşime bir D4 alamayacak mıyım? Kaç para ulan bir D4!
Şaka bir yana, almam bu fiyatlara...
Bu kadar hype varken d4 yerine poe tercih etmemesi normal ya...Kardeşimi POE'ye ikna edemedim, grafikleri görünce D4 diye tutturdu.
Ben kardeşime bir D4 alamayacak mıyım? Kaç para ulan bir D4!
Şaka bir yana, almam bu fiyatlara...
Hiç denemedim. Bakayım:d@kekomancer taksitle alınıyor mu bu D4?
Sen öyle diyordun geçen, Xbox'da denedim olmadı.Hiç denemedim. Bakayım:d
Taksitle alınabilir diye şey etmiştim ama cıks.. 70 doların ne taksiti kardeşim diyor amerikan emperyalizmi direkt..Sen öyle diyordun geçen, Xbox'da denedim olmadı.
Olan yine garibana oluyor, peh bir @Historia olamadık gömelim bu paraları.Taksitle alınabilir diye şey etmiştim ama cıks.. 70 doların ne taksiti kardeşim diyor amerikan emperyalizmi direkt..
Bulaşmadı zaten. 5 dakika sürdü Alt f4 atması. Jfjfjfkfk5bin saat oynadım poeyi çocuğu hiç bulaştırma hiç her lig aynı terane
Kardeşim de hiç yüzüne bakmazdı böyle oyunların normalde. Tüm Twitch ve Youtube alemi bu oyuna dalınca dikkat çekiyor ister istemez.Gördüğüm kadarıyla görselleri ve ara sahneleri cidden çok oyuncu çekmiş. “İlk kez bu türü oynadım, beğendim” diyenler görüyorum. Bi yandan da “ilk kez oynadığın belli yoksa beğenmezdin” diyenler var.
Ben de D4 tercih ederim de... De işte.Bu kadar hype varken d4 yerine poe tercih etmemesi normal ya...
Ff16 hoşuna giderse onu al kardeşine. Fiyatı diablo’nun yarısı.Bulaşmadı zaten. 5 dakika sürdü Alt f4 atması. Jfjfjfkfk
Kardeşim de hiç yüzüne bakmazdı böyle oyunların normalde. Tüm Twitch ve Youtube alemi bu oyuna dalınca dikkat çekiyor ister istemez.
Ben de D4 tercih ederim de... De işte.