Ne demek. Alacağın tablar Currency Stash tab 75, map stash tab 150 ve bir tane normal tabını premium'a çevireceksin eşya satabilmek için.Makul. Teşekkür ettim.
Ne demek. Alacağın tablar Currency Stash tab 75, map stash tab 150 ve bir tane normal tabını premium'a çevireceksin eşya satabilmek için.Makul. Teşekkür ettim.
Poe ye temelli dönüş mü yoksa sjshsbNe demek. Alacağın tablar Currency Stash tab 75, map stash tab 150 ve bir tane normal tabını premium'a çevireceksin eşya satabilmek için.
Bookmark ekledim, oynarsak bakarım. Biraz göz korkutucu ama başlayınca devamı gelir bir şekilde ya.Ne demek. Alacağın tablar Currency Stash tab 75, map stash tab 150 ve bir tane normal tabını premium'a çevireceksin eşya satabilmek için.
Gelecek lig yine oynayacağım:d Başka yol görünmüyor, şimdlik.Poe ye temelli dönüş mü yoksa sjshsb
Hiç öyle gözünü korkutmasın ya. Fanların abartması o kısım dümdüz.Bookmark ekledim, oynarsak bakarım. Biraz göz korkutucu ama başlayınca devamı gelir bir şekilde ya.
Kur güncellemesi la bu xD Git 2 proje fazla çiz bir kaç coin bozdur yastık altı altınlarını çıkartÜzerimdeki tüm kararsızlık da yok oldu. Teşekkürler blizzort..
6-7 aydır proje çizmiyorum laKur güncellemesi la bu xD Git 2 proje fazla çiz bir kaç coin bozdur yastık altı altınlarını çıkart
Youtube veya forumdan bulduğun buildi Path of Buildinge atıyorsun aynısını oyunda uyguluyorsun. Kendin bir şeyleri denersen gelişmek imkansız da bu şekilde çok kolay. Korkacak bir şeyi yok yani.Bookmark ekledim, oynarsak bakarım. Biraz göz korkutucu ama başlayınca devamı gelir bir şekilde ya.
Eyvallah reis, dikkate alacağım.Youtube veya forumdan bulduğun buildi Path of Buildinge atıyorsun aynısını oyunda uyguluyorsun. Kendin bir şeyleri denersen gelişmek imkansız da bu şekilde çok kolay. Korkacak bir şeyi yok yani.