Üzerimdeki tüm kararsızlık da yok oldu. Teşekkürler blizzort..
Üzerimdeki tüm kararsızlık da yok oldu. Teşekkürler blizzort..
Acilinden yeni başlayanlar için POE rehberi yollar mısın Kekocuğum? Teşekkürler...Üzerimdeki tüm kararsızlık da yok oldu. Teşekkürler blizzort..
Kendim bir rehber yaparsam paylaşırım, piyasadaki rehberler bir tık taraflı:d Özellikle piyasadaki guidecıların çoğu rmt piyasasına çalışıyor. Biz buna geçit vermeyeceğiz!!:dAcilinden yeni başlayanlar için POE rehberi yollar mısın Kekocuğum? Teşekkürler...
olm niye hep azınlık oluyon ki senKendim bir rehber yaparsam paylaşırım, piyasadaki rehberler bir tık taraflı:d Özellikle piyasadaki guidecıların çoğu rmt piyasasına çalışıyor. Biz buna geçit vermeyeceğiz!!:d
İtiyorlar kardeşimolm niye hep azınlık oluyon ki sen
Kardeşimi POE'ye ikna etmem lazım bu zam haberinden sonra ama hiç tecrübemiz olmadığından çekiniyor. Fazla detaylıymış. Diablo bitirdi bizi.Kendim bir rehber yaparsam paylaşırım, piyasadaki rehberler bir tık taraflı:d Özellikle piyasadaki guidecıların çoğu rmt piyasasına çalışıyor. Biz buna geçit vermeyeceğiz!!:d
Piyasadaki en detaylı arpg PoE. Her lig minimum 1 ay/3,5 ay oynarsınız. Yalnız uyarmam lazım. Oyun f2p fakat stash almanız gerekiyor. En azından ilerleyen süreçte şart.Kardeşimi POE'ye ikna etmem lazım bu zam haberinden sonra ama hiç tecrübemiz olmadığından çekiniyor. Fazla detaylıymış. Diablo bitirdi bizi.
Kaça patlıyor bir kişi için aşağı yukarı?Piyasadaki en detaylı arpg PoE. Her lig minimum 1 ay/3,5 ay oynarsınız. Yalnız uyarmam lazım. Oyun f2p fakat stash almanız gerekiyor. En azından ilerleyen süreçte şart.
25 dolar, uzun bir süre işini görüyor.Kaça patlıyor bir kişi için aşağı yukarı?
Makul. Teşekkür ettim.25 dolar, uzun bir süre işini görüyor.