Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Onur Ayı

Psikolojik psikiyatrik
Türk Psikologlar Derneği şöyle diyor:

Tüm dünyada, ruh sağlığı uzmanları tarafından kabul gören görüş, eşcinselliğin bir ruhsal bozukluk değil, kişinin kendi iradesinden bağımsız bir cinsel-duygusal yönelim olduğu doğrultusundadır. (...) Eşcinselliğin bir cinsel tercih ya da bir ruhsal bozukluk olduğu yönündeki görüşlerin, çeşitli kültürel etkenlerden kaynaklı kişisel görüşler olması nedeniyle tarafımızca tartışılacak bir yönü bulunmamaktadır. Psikoloji bilimi kuram ve bulguları doğrultusunda işlev gören bir meslek örgütü olarak, konuyu bilimsel gerçekler çerçevesinde ele aldığımızı ve eşcinselliği, gerek sosyal alanda gerekse ruh sağlığı alanında, normal sınırlar içindeki bir cinsel-duygusal yönelim olarak kabul ettiğimizi vurgulamak isteriz.
 
Ayrımcılık temalı bir konuda her fırsatta dinin alaya alınması ilginç.

Bir gün gökkuşağının altından geçip olayları tersine çevirebilseler kafa kesmek için can atacak insan sayısı hiç de az değil bence.

Neyse dinlerle dalga geçmek veya din tartışmak istiyorsanız izin alıp konusunu açın ve buyurun tartışalım.
 
Bu konuda bir çok düşüncem var öyle basitçe bir anda yazıya dökemiyorum. Ama bu hareketin içerisinde bence yaş da kuru yanında gidiyor. Bu grubun içerisindeki herkesi bir değerlendirmiyorum. Ama sapkın düşünceleri olanlar, sapkınlar, kötüler, iyileriyle felan bir ton farklı grubu içine istemeden de olsa almış bir grup oldu gözümde. Bu artık hak arayışı olmaktan çıkıp sapkınların kendilerini ve içindeki çöplüğü ortalığa kustuğu bir ortama dönüştü iyice.

Zaten etkinliklerini nasıl yaptıklarından belli. Bu kişilere saygı duymuyorum. Bunları normalleştirmeye çalışanlara da saygı duymuyorum.


 
Yakın zamanda 2 erkek fareden yavru doğdu. Aynı şekilde kadın kadına da üremek kaç senedir söz konusu. İnsan evrimi insan elinde artık doğadan kopalı çok oldu.
Dediğimi tamamen insanlık tarihi için diyorum şu anı düşünme. Bundan 200 sene öncesini düşün o zaman. Dediğim gibi herkes eşcinsel olsaydı insanlık 50 yılda yok olurdu. 200 sene önce normal değil ama şimdi bilimle üreyebiliyoruz diye normal mi oluyor ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık