Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1085: Nefertari Cobra'nın Ölümü

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 160 74.1%
  • Orta

    Kullanılan: 38 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 8.3%

  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cp9'daki dangozları sanki başarılı olmuşlar gibi ödüllendirmek büyük saçmalık olmuş. E. Oda büyük ihtimalle cp olayının seriye katacağı bir şey kalmadığını düşünerek düzgün karakter çizmeye tenezzül bile etmedi demek ki. Guernica hariç tabii o adam.
 
One Piece'de bazı mühim pozisyonlara erişmiş ve yaşını almış kişiler cesurca atılımlarda bulunmaktan kaçınıyorlar yani atılgan değiller aman düzenimiz bozulmasın tadında takılıyorlar. Buna İmparatorlar, Hükümet, Sakazuki, Dragon herkesi dahil et. Sanki sistem oluşmuş ve sıkışmış gibi onu da genç kanlar sallandırıyor ancak.. Mesela Kid ve Law dışında Op evreninde bunca zamanda Big Mom'ın hakkından gelebilecek kimse mi yoktu? Buna kendisiyle aynı makama sahip Korsanlar da dahil. Luffy ve Sabo direkt sistemi sarsan isimler genç kanlar dışında evrendeki kimse, kendisini daha ileriye atacak adımı atmaya tenezzül etmedi, Herkes zamanını bekledi.. sonunda o son düzlüğe geldik. Devrimcilere birden fazla bölüm ayırıyor sonunda.. Umarım devler sahnesini güzel işler.
 
Son düzenleme:
O ok değil de şeytanın kuyruğu gibi sanki. Meyve de muhtemelen hito hito no mi model : satan olabilir. Diğerleri hakkında bir fikir yürütmek zor ama ben meyve gücü yerine daha önce görmediğimiz başka bir güç çıkmasını tercih ederdim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık