Tiplere bak ulan Tümenler başa bela olacak biri Shanks'a savaş açar, diğerleri kutsal ejderlere saldırır. Cavendish'ten de bir aksiyon bekliyorum. Popüler oldular diye gidip Buggy'nin tayfaya falan savaş ilan eder :F
Reis kadın dünyanın kralı İngiltere prensi kimİm'in konuşmaya bak İngiltere prensi sanki.
Sad Boy ve Joy Boy. Alın size teori için kafa patlatmaca...
Çalışınca ve o sıra edit yapıyordum, görmedim. Aklımdaydı anca yazabildim Ne demişler aklın yolu bir...Geç kaldın tombecim[Spoiler] - 1085: Nefertari Cobra'nın Ölümü
Joyboy taşıyıcıya verilen isimdir diye bir bilgi yok, Yapma gözünü seviyim aynı şeyi okuyoruz.www.korsanfan.com
Aga bunları yakalamaya kimse gitmemiş mi? Onu anlamadım ben yoksa bizimkiler oradan direk kaçmış mı?Tiplere bak ulan Tümenler başa bela olacak biri Shanks'a savaş açar, diğerleri kutsal ejderlere saldırır. Cavendish'ten de bir aksiyon bekliyorum. Popüler oldular diye gidip Buggy'nin tayfaya falan savaş ilan eder :F
Hocam fark edenler var ama öldürüyor galiba. 1084de hayalet oda'dan bahsediyorlardı. Oraya giren bir daha gözükmüyormuş.İm'in varlığını o kadar zaman kimsenin fark etmemesi de ne bileyim.
Underworld filmindeki Victor'un uyuması gibi bir şey uydursa bari, mantığı yok.