Filo üyeleri tayfadan daha manyak. Kutsal topraklarda kutsal ejderi Bellamy nin meyvesine çevirdiler resmen
Gidebilecek biri yok görünürde. CP'leri Vivi'nin başına koymuşlar. Amiraller hem birbiriyle hem devrimcilerle kapışıyor. Ha belki CP'lerin bazıları gidebilirdi o zaman da kaçmalarını sağlayacak bir senaryo yazmak biraz zorlaşabilir.Aga bunları yakalamaya kimse gitmemiş mi? Onu anlamadım ben yoksa bizimkiler oradan direk kaçmış mı?
Bu kutsal şövalyeler kimin hizmetinde onu anlamadım. Ne olması lazım bunların ortaya çıkması için ? 1054'de söylendiğine göre sadece arabuluculuk yapmışlar.Gidebilecek biri yok görünürde. CP'leri Vivi'nin başına koymuşlar. Amiraller hem birbiriyle hem devrimcilerle kapışıyor. Ha belki CP'lerin bazıları gidebilirdi o zaman da kaçmalarını sağlayacak bir senaryo yazmak biraz zorlaşabilir.
im in tepkisi böyle oldu bunca zamandır.İm'in varlığını o kadar zaman kimsenin fark etmemesi de ne bileyim.
Underworld filmindeki Victor'un uyuması gibi bir şey uydursa bari, mantığı yok.
Biri oturursa diğerleri de hak ilan edecek diye kimse oturmuyor. Herkes hak ilan etmeye çalışır buda kargaşa yaratır.Ayrıca niye dünya tahtına tek kişi oturmamalı. Bilakis tek kişi oturursa daha az sorun çıkar.
Zamanında Redline'a tırmanmış bi robot vardı. O da mı D. oluyor şimdi?Şu sayfadan sonra hem Zunesha’nın hem de Egghead’daki robotun birer “D” olduğunu düşünüyorum.