Net degil, taniyo olabilecegini sanmam toki gecmisten gelsede 800 sene degildir. Olsa oda biryere baglardi heralde.TOKİ Lili olabilir mi
Net degil, taniyo olabilecegini sanmam toki gecmisten gelsede 800 sene degildir. Olsa oda biryere baglardi heralde.TOKİ Lili olabilir mi
Güzelmiş. Ace Sa D Bo diyerek yine kelime oyunu yaptırmış Oda.
Joy boy ve Sa d. bo(y)
Kod:https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/13x9ttg/something_i_think_was_a_detail_by_oda/
Kazara olamaz ya. Tam da müttefik olan yerlere bile isteye göndermiştir olsa olsa. Fakat fikir çok mantıklı.@Smoker Kuma'nın meyvesi önceden Lili'de olabilir kazayla dünyanın dört bir yanına göndermiş olabilir diye bir teoride bulunmuştu. Bana da mantıklı geldi.
Tek tek taşımadıysa, ki taşınacak gibi görünmüyorlar, en mantıklı çıkarım bu.@Smoker Kuma'nın meyvesi önceden Lili'de olabilir kazayla dünyanın dört bir yanına göndermiş olabilir diye bir teoride bulunmuştu. Bana da mantıklı geldi.
Kutsal ejderler yönetilmek istemiyor. Ayrıca o dönemki 20 krallık eşit haklara sahip biri tahtı istese diğeride ister. Tek kişinin hükümdarlığı olması için bunun en başta diğer 19 krallık tarafından kabul edilmesi gerekiyor.
Adam 20 kralın en güçlü zamanında tahtı eline almış. Şimdiki sümüklü torunları mı Im'e meydan okuyacak, ayrıca neyle meydan okuyacaklar? 5 İhtiyar Im'den yana, muhtemelen Kutsal Şövalyeler de Im'den haberdar. Kalkıp Charlos tahtta hak mı iddia edecek Im'i öğrenince?20 tane krallığın bir araya geldiği ortamda herhangi biri çıkıp dünyaya ben hükmedeceğim diyemez. Deseydi en başından o birliktelik bozulurdu. Bizim tarihimizde bile o taht için kardeşler birbirini öldürmüş.
Ilk baştaki kralların charlos gibi olduklarını düşünmüyorum. Sonradan yozlaştılar.Adam 20 kralın en güçlü zamanında tahtı eline almış. Şimdiki sümüklü torunları mı Im'e meydan okuyacak, ayrıca neyle meydan okuyacaklar? 5 İhtiyar Im'den yana, muhtemelen Kutsal Şövalyeler de Im'den haberdar. Kalkıp Charlos tahtta hak mı iddia edecek Im'i öğrenince?
Feitan senin verdiğin örnek denk varlıklar arasında mümkün, yani taht kavgası. Fantastik evrenlerdeki mekanizmalar üzerine karakterlerin tavırlarını konuşmalıyız. Im yonko seviyesinde çıkması olası bir durum, böyle bir vaziyette hangi kutsal savaş çıkartacak; nitekim üstte de belirttiğim gibi Im'in hak sahipliğini Im dışında koruyacak güçler de mevcut.
Mutlak iktidarın doğal sonucu bu. İlk baştakiler antik krallığı ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa yapmış bir oluşum olacak kesinlikle.Ilk baştaki kralların charlos gibi olduklarını düşünmüyorum. Sonradan yozlaştılar.
Fuji artık devrimci sayılır. Kizaru'yu da bekliyoruz.hahahahaha devrimciler amiralleri dövüp istediklerini alıp gittiler deniyordu ama Fuji ile Ryokugyu kendi aralarında kapışmış, Sabo karşılaşmamış bile ikisiyle de
Geçmişteki durumdan bahsediyorum. O zamanlar tahtın boş bırakılması mantıklı. Geçmişteki güç seviyelerini ve Im'ın tam ne zaman tahta oturduğunu bilmiyoruz.Adam 20 kralın en güçlü zamanında tahtı eline almış. Şimdiki sümüklü torunları mı Im'e meydan okuyacak, ayrıca neyle meydan okuyacaklar? 5 İhtiyar Im'den yana, muhtemelen Kutsal Şövalyeler de Im'den haberdar. Kalkıp Charlos tahtta hak mı iddia edecek Im'i öğrenince?
Feitan senin verdiğin örnek denk varlıklar arasında mümkün, yani taht kavgası. Fantastik evrenlerdeki mekanizmalar üzerine karakterlerin tavırlarını konuşmalıyız. Im yonko seviyesinde çıkması olası bir durum, böyle bir vaziyette hangi kutsal savaş çıkartacak; nitekim üstte de belirttiğim gibi Im'in hak sahipliğini Im dışında koruyacak güçler de mevcut.