Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1083 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo Luffy’nin hatrına Dragon’a tahammül ediyor. Sabo geldi diye havalara uçuyor herkes devrimcilerde. Öldü diye triplere giriyorlar.

Son bölümle Dragon’un Sabo’ya rapor vermesi ikinci adam konumuna düşeceğinin habercisi. Adam Kuma için neler yaptı. Koskoca Dragon bir adama sahip çıkamadı.
Can borcu var. Tahammulu geçin Sabo kelleyi bile verir. Dragon kurtardı. :)
 
kutsal topraklarda ne yaşanmış olursa olsun amirallere eksi yazacak ama devrimcilerin amiralleri dümdüz ettiği bir senaryo gerçekleşmemiştir. mutlaka haklı bir gerekçe yaratmıştır oda amirallere yoksa aksi senaryoda, aramaki'yi kürek çeksin diye sibirya'ya yollamıştı akainu.
 
Xebec'le Garp ve Rogerın savaşı da kutsal koruma olarak geçiyordu. Bu işte bir iş var işte. Xebec direkt kutsallara saldırmış Garp rütbeli bir polis Roger'da Shanks gibi gerçekte kötü olduğu için kutsal korumuş. Xebec ve Dragon aynı kişi düşüncesi yüne giriyor kafama.
Xebec Roger’ın düşmanı la, uygun anını kollayıp aradan çıkarmıştır. Roger için olay düşmanını yoketme nazarında çıkar yani, bence.
 
Sizin cp0 çok dandik diye devrimcilere azıcık hükümet denk olsun diye 9 kutsal şövalye diye seksi isimli bir oluşum çıktı ne anlatıyorsun sen. Garp, Sakazuki ve Borsalinoyu çıkar. Dragon ve ekibi bir günde tüm hükümeti tek seferle feth edip işi bitirir.
Bak Vegapunk ne demiş. 20 yıl önce görmüş Dragon liderliğinde devrimcilerden bir cacık olmayacağını. Sabo'ya hürmet edin siz. He ayrıca Cipher Pol güçleniyor diye tribe giren Dragonu'da unutmadık. :D

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık