Devrim benim devrim diyebilenlerindir.
Mevzu iktidar kavgası gibi bir şey, şu bakanlık bizim olsun kafasına girmişler. Ben monarşiyi kaldıracaklar sanmıştım.Evet önemli bir detay bu. Mevcut sistem değiştikten sonra hükümetin bir zararı yok zaten. Dünyada bir düzen olması için lazım hatta.
Fakirlik diz boyu Dragon'da, gençken de baba parası yemiştir bu.Devrimciler de Holy Knights'ların başına ödül koysun da ödülden güç çıkarımı yapalım gene. Gerçi para yoktur bunlarda ortam aşırı fakir kokuyor
Bunlar mal değilse finansal kaynak sağlamak için çer çöp korsan denk getirdikleri an ellerindeki mal varlıklarına konmaları lazım. Wg'nin ticaret gemileri de olur. Başka türlü o kadar açla devrim mevrim olmaz.Fakirlik diz boyu Dragon'da, gençken de baba parası yemiştir bu.
Öyle olursa devrimciler devrim yapmış olmazlar. Sonra dünya hükümetide daha fazla ödülü onların başına koyar bu böyle gider. İkisinin birbirinden farkı kalmaz.Devrimciler de Holy Knights'ların başına ödül koysun da ödülden güç çıkarımı yapalım gene. Gerçi para yoktur bunlarda ortam aşırı fakir kokuyor
Dragon'un Sabo'ya borcu pek bir çoğaldı Sabo'nun icraatlerinden sonra.Can borcu var. Tahammulu geçin Sabo kelleyi bile verir. Dragon kurtardı.