Anımsayamadım cp ajanı falan mı bu?@Dattebayo..!
Reis sana bir sorum var. Bay Yenilmez kara kılıcını çıkartmış mıdır sence bu devrimcilere karşı?
Anımsayamadım cp ajanı falan mı bu?@Dattebayo..!
Reis sana bir sorum var. Bay Yenilmez kara kılıcını çıkartmış mıdır sence bu devrimcilere karşı?
Köleliği falan kaldıracaklar gibi sadece. Dragon'un başa geçme amacı varsa yönetim şeklinide değiştirebilir ama öyle komple hükümeti yıkıp en baştan inşa etme durumu olmayacak bence.Mevzu iktidar kavgası gibi bir şey, şu bakanlık bizim olsun kafasına girmişler. Ben monarşiyi kaldıracaklar sanmıştım.
Reisin kılıcı çıksa da bir şenlensek keşke. Bakalım ilk kime karşı kullanacak...Anımsayamadım cp ajanı falan mı bu?
Cümbür cemaat girecekler Wg'ye, bunları başka türlü yıkamazsın zaten. Luffy Dragon'un hayal edemeyeceği bir orduyla dayanacak itlerin kapısına.sabo amirallerle 2v1 attıysa bile yıkamazlar hükümeti bide şovalyeler çıktı güçsüz değillerse dragon falan net ölür sonra iş luffye kalır
Boya değilse çalmıştır bu meyve tabanlı dövüşen karakterin kara kılıç muhabbetiyle işi olmaz. Bunun kılıç kararttığı evrende kararmış kılıçlar eksi yer direkt.Reisin kılıcı çıksa da bir şenlensek keşke. Bakalım ilk kime karşı kullanacak...
Morley camışını ne ile beslicekler yoksa.Bunlar mal değilse finansal kaynak sağlamak için çer çöp korsan denk getirdikleri an ellerindeki mal varlıklarına konmaları lazım. Wg'nin ticaret gemileri de olur. Başka türlü o kadar açla devrim mevrim olmaz.
Aramaki şekil olsun diye takıyor olabilir. Adamda çok sağlam bir vücut var yalnız. Meyve öncesi inanılmaz dövüşler vermiş olabilir. Meyve yedikten sonra karartması mantıksız gerçekten.Boya değilse çalmıştır bu meyve tabanlı dövüşen karakterin kara kılıç muhabbetiyle işi olmaz. Bunun kılıç kararttığı evrende kararmış kılıçlar eksi yer direkt.
Şu tabloyu görürsek Dragon fanlarının gözünde biter.