WB cidden büyük iş çıkarmış bu adamla denk savaşarak.Bu kutal şovalyelerin işi bırakın onlar halletsin demişti, adamlar harekete geçti. Reis 5 boyutlu satranç oynuyor.
WB cidden büyük iş çıkarmış bu adamla denk savaşarak.Bu kutal şovalyelerin işi bırakın onlar halletsin demişti, adamlar harekete geçti. Reis 5 boyutlu satranç oynuyor.
Hayal ettiği adamda bile 5 6 kılıçtan azı olmuyor.Kutsal şovalyeleri şöyle hayal ediyorum ama Oda ucube şeyler çizecektir kesin.
Beyazsakala göğüs yarasını bunlardan biri verdi Shanks ile bağlantılı olanlardan biri.Dediydi dersiniz.WB cidden büyük iş çıkarmış bu adamla denk savaşarak.
Hepsi sümüklüdür kesin, karizma sadece devrimcilere has bir olay.9 kutsal şerefsizin tasarımlarını merak ettim. Karakterleri yok bari tasarımları iyi olsun
Kutsal Şövalyelerden biri mi?Beyazsakala göğüs yarasını bunlardan biri verdi Shanks ile bağlantılı olanlardan biri.Dediydi dersiniz.
Hellsing bu onu hayal ettim ama bir Morley daha çizer. :SHayal ettiği adamda bile 5 6 kılıçtan azı olmuyor.