Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Trans Kadınların Kadın Sporlarında Olması Hakkında

Trans Kadınların Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olması Doğru mu ?

  • Doğrudur, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozmuyor.

    Kullanılan: 13 6.6%
  • Yanlıştır, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozuyor.

    Kullanılan: 167 84.8%
  • Kararsız

    Kullanılan: 17 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    197
Lan amacım o değildi işten gelirken bir gün bunların arasında kaldım ordan gelen bir srvmemezlik var birde yaptıkları gösterilerinde ve her türlü yerde beynimize işlemeleri ve popüler kültürün bi parçası yapmaya çalışmaları sinir oluyorum yoksa banane burdada biraz bunu görünce değişik oldum yazdım ban yicem akşam akşam.
Ya hocam Allah her türlü alametten korusun diyince bir de direkt boş iş deyince ne düşünülmesini bekliyordun ssk
 
Gözümüze sokmasınlar artık ne yapıyorlarsa yapsınlar banane kardeşim onların yaşantılarından ben sadece söyledim onlara karşi fikrimi
Gerekli haklar verilmeli ki bu sorun ortadan kalksın, tek seferde çözülecek bir işten değil, bir süreçten bahsediyoruz burada. Göze sokulmasında bir problem görmüyorum, bir bilinç oluşturma taraftarıyım bu konuda.
 
Birader insanların herkes gibi yaşaması göze sokmak mı oluyor?
Yo bu konuda baya haklı arkadaş. İnsanları toplu bir biçimde bilinçlendirmek yerine, LGBT her türlü platform, alanda insanların gözüne sokulmaya başlandı. Spor müsabakalarında bazı şeyler taşımak ve göstermek zorunlu hale getirildi.

Zaten yatak odasıyla alakalı bir konuda herkes gibi yaşayıp bir şeyler göze sokman zor. İnsanların bayrak taşır gibi inancını, cinsel yönelimini dışarıya yansıtma çabası çok bayağı, bunaltıcı geliyor. Eve belirli haklar elde etmek için yürüyüş yapıyorlar haklarını savunuyorlar eyvallah da bazı noktalarda yaptıkları eylemler doğru değil, zorlama. Göze sokma yorumu bence çok yerinde. Bir ligde futbolcuya zorla lgbt+ renkleri içeren pazu bandı taktırılması, çocukların bu yürüyüşlere alet edilip istismar edilmesi, her dizi filme eşcinsel ilişki, sevişme sahneleri yerleştirmek itici ve yanlış bir şey.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık