Bir ara buluşalım da lütfen deneUsta stres atman gerekiyorsa arayayım @RedTeroR gelsin hemen. Çok iyi kum torbası cosplay yapıyor.
Bir ara buluşalım da lütfen deneUsta stres atman gerekiyorsa arayayım @RedTeroR gelsin hemen. Çok iyi kum torbası cosplay yapıyor.
Ben işin çok büyük uzmanı değilim. Bildiğin şeyler sınırlı..sence hastalık değil mi, değilse nedir? eğilimse bunun eğilim olduğu yorumunu bi otoriteden mi alıyorsun, eğer öyleyse bu yorumu kimden aldın? yoksa kendi araştırman sonucu meta analiz mi yaptın, yaptıysan bu çalışmalar neler ve hangi yöntemle yaptın?
çünkü yöntemine, yorumuna göre çıkarımlar arasında çok büyük açıklıklar oluşabiliyor. ne bileyim deneyimli eğitmenlerce eğitilmiş insanların performansını, aldığı eğitimin %30una bağlayan meta analistler de var, %90ına bağlayanlar da var. eldeki ile, yeterince çeşitli veya tutuarlı veri ile açıklanamayan kısımlar da var. iş yoruma girdiğinde aynı cinsiyet beyanı gibi iş içinden çıkılamayan devasa düzlemlere sürükleniyor.
Olması gerekir.ettikleri süreçte kırdıkları rekorlar hakkında bir yaptırıp olacak mıymış?
Ben detayını araştırmadım, sadece paylaşım yaptım.Çok aldatıcı bir başlıkla yapılan bir haber olmuş, haberin daha detaylı hâlinde şu iki madde var ama ?
Trans yüzücülerin kadınlar kategorisinde yarışması yasaklandı - BBC News Türkçe
Uluslararası Yüzme Federasyonu (FINA), erkek ergenliğinin herhangi bir dönemini yaşamış trans sporcuların kadın kategorilerinde yarışmasını yasakladı.www.bbc.com
Tanrı tarafından Lût Kavmi gibi helak da olsunlar mı başkan bu nası' bi' yorum böyle ?Şu lgbt kadar boş bir olay yok yok aslanlarda eşcinsellik varmış felan Allah bizi her türlü alametden korusun vallahi çok fena bir şey bunlar taksimde geçen her yeri dağıttılar.
Lan amacım o değildi işten gelirken bir gün bunların arasında kaldım ordan gelen bir srvmemezlik var birde yaptıkları gösterilerinde ve her türlü yerde beynimize işlemeleri ve popüler kültürün bi parçası yapmaya çalışmaları sinir oluyorum yoksa banane burdada biraz bunu görünce değişik oldum yazdım ban yicem akşam akşam.Bu konu forumdaki dini uyanışın başladığı konu oldu alddpdld. Hiçbir konuda görmediğim kadar okuduğumda arkada ilahi çalan yoruma denk geldim.
@Tiksav Lee alkolsüz bira kap gel kutlayalım bunu Müslüman kardeşim. @Count Alucard sen de gel seversin.
Reddim yalnız benim elim harbi ağır la gel vazgeç bu sevdadan.Bir ara buluşalım da lütfen dene
Gözümüze sokmasınlar artık ne yapıyorlarsa yapsınlar banane kardeşim onların yaşantılarından ben sadece söyledim onlara karşi fikrimiTanrı tarafından Lût Kavmi gibi helak da olsunlar mı başkan bu nası' bi' yorum böyle ?