Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Trans Kadınların Kadın Sporlarında Olması Hakkında

Trans Kadınların Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olması Doğru mu ?

  • Doğrudur, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozmuyor.

    Kullanılan: 13 6.6%
  • Yanlıştır, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozuyor.

    Kullanılan: 167 84.8%
  • Kararsız

    Kullanılan: 17 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    197
sence hastalık değil mi, değilse nedir? eğilimse bunun eğilim olduğu yorumunu bi otoriteden mi alıyorsun, eğer öyleyse bu yorumu kimden aldın? yoksa kendi araştırman sonucu meta analiz mi yaptın, yaptıysan bu çalışmalar neler ve hangi yöntemle yaptın?

çünkü yöntemine, yorumuna göre çıkarımlar arasında çok büyük açıklıklar oluşabiliyor. ne bileyim deneyimli eğitmenlerce eğitilmiş insanların performansını, aldığı eğitimin %30una bağlayan meta analistler de var, %90ına bağlayanlar da var. eldeki ile, yeterince çeşitli veya tutuarlı veri ile açıklanamayan kısımlar da var. iş yoruma girdiğinde aynı cinsiyet beyanı gibi iş içinden çıkılamayan devasa düzlemlere sürükleniyor.
Ben işin çok büyük uzmanı değilim. Bildiğin şeyler sınırlı..

Fakat eşcinsellerin daha eski zamanlara işkencelere çeşitli deneylere tabi tutulduğunu biliyorum. Yapılan çalışmalar şimdiye kadar başarısız oldu. Dünya Sağlık örgütü tarafından da 1900lerin sonlarına doğru hastalık statüsünden kaldırıldı olarak biliyorum. Tedavi edilemez, etkisi azaltılamaz bir şeyi hastalık olarak nitelendirmenin doğru olmadığına inanıyorum.

Zaten diğer paragrafın sonunda dediklerin doğru. Çok keskin yorumlar yapmak zaten kolay değil. Zamanında bu konu hakkında fikir sahibi olmak için izlediğim video veya yazılarda çok keskin eksenler etrafında gitmiyordu verilen yanıtlar. Neyse yine de hastalık tanımına uymuyor gibi duruyor ama hastalık değilse ne diyorsan orasını çok da iyi bilmiyorum. Evrimsel süreçte bir şekil elenmemiş ve devam ediyor..
 
Bu konu forumdaki dini uyanışın başladığı konu oldu alddpdld. Hiçbir konuda görmediğim kadar okuduğumda arkada ilahi çalan yoruma denk geldim.

@Tiksav Lee alkolsüz bira kap gel kutlayalım bunu Müslüman kardeşim. @Count Alucard sen de gel seversin.
 
Bu konu forumdaki dini uyanışın başladığı konu oldu alddpdld. Hiçbir konuda görmediğim kadar okuduğumda arkada ilahi çalan yoruma denk geldim.

@Tiksav Lee alkolsüz bira kap gel kutlayalım bunu Müslüman kardeşim. @Count Alucard sen de gel seversin.
Lan amacım o değildi işten gelirken bir gün bunların arasında kaldım ordan gelen bir srvmemezlik var birde yaptıkları gösterilerinde ve her türlü yerde beynimize işlemeleri ve popüler kültürün bi parçası yapmaya çalışmaları sinir oluyorum yoksa banane burdada biraz bunu görünce değişik oldum yazdım ban yicem akşam akşam.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık