Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081: Karasakal Korsanları'nın Onuncu Kaptanı Kuzan

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 256 90.5%
  • Orta

    Kullanılan: 19 6.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 8 2.8%

  • Kullanılan toplam oy
    283
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bu Law, gençlik ameliyatını Luffy’e yapmaya Egghead’a mı geliyor?
Lufi zaten ölümsüz. Muhtemelen Law bu gücünü kulllanamadan ölecek. Gücün varlığının önemi ise daha önce birine uygulanmış olması. Çokca tahmin edildiği üzere İmu'dur. Finalde iki ölümsüz Lufi vs İmu olur. Tiç de bir şekilde ölümsüz olursa üç ölümsüz savaşır. Şanks da ölümsüzdür belki, dört ölümsüzün dört cepheli bir savaşını okuruz.
 
Enma olmasa yapamayacak mı? Enma, benim bildiğim, kullanıcıdan alıyor hakiyi. Yani kullanıcının hakisi ne kadar güçlüyse, Enma da o kadar alıyor, ona göre güçleniyor. Burada asıl olay, Zoro’nun hakisi. Yoksa al bunu momonosukeye ver, Zoro’nun oluşturduğu etkiye vasıl olamaz. Ayrıca Enma bir kılıç olarak haki alıyorken, diğer kılıçların bu işlevi yok. Yani onlara haki basan da Zoro. Zoro gömecez diye saçmalamayalım lütfen.
Zoro'ya kalsa adam potansiyelini keşfedemeyecekti. Enma geldi de Zoro'yu adam etti. Kullanıcının Haki'siyle beslendiği doğrudur. Fakat tam olarak dediğin doğru değil çünkü kullanıcı Haki basarak kılıca komut veriyor. Yani kullanıcı isterse kılıç bir kağıdı bile kesemez. Yani tamamen kılıç kullanıcısının emrine göre hareket eder. Fakat Enma, Zoro'ya iradesini dayatabilen bir kılıç. Zoro'nun Haki'si iki dakikada bitti az kalsın ölüyordu. Zoro'nun Haki havuzu henüz yeteri kadar çok değil ve iradesi henüz bir Oden kadar fazla da değil. Bunu kılıcı ilk eline aldığında ve King karşısında iki kez kolu inceldiğinde gördük.

Momonosuke'ye ver derken. Zoro'dan daha büyük bir potansiyeli olduğuna dikkatini çekeyim. Yamato ve Hyogoro sayesinde Zoro'nun hatta Yamato'nun bile üstünde bir güce ulaşacaktır. Önemli olan onun samuray ruhunun ne kadar ileriye gideceğidir. Önüne koyduğu hedef şimdilik babası Oden'den bile daha güçlü olmak, bunu kısa sürede başarması için meyve uyanışı, Ryou Haki ve Haoshoku Haki'yi saldırılarında kullanması gerekli.

Zoro kılıçlara Haki basıyor ama asıl gücünü ortaya çıkaran Enma olduğu için diğer iki kılıca da Haki basmak zorunda kalıyor. Yani Zoro bundan önce de üç kılıcına Haki basıyordu ama gücünün tükenmemesi için kendini baskılıyordu fakat Enma gücünün tamamını isteyen bir kılıç olduğundan ister istemez Kral Haki'sini diğer iki kılıca da basmak zorunda kalıyor. Yani Enma'ya Kral Haki basayım ama diğer ikisine sadece Haki basayım deme gibi bir şansı yoktur. Enma bu yüzden şu ana kadar gördüğümüz en etkili kılıç, Zoro gibi bir kalası yontarak adam etti daha ne yapsın.
 
Son düzenleme:
BB adaya geri gelse bile Garp ile savaş kayıpsız olmaz. Eleştirsek de Dragon'un babası, Luffy'nin dedesi, Roger'ın baş düşmanından bahsediyoruz. İş savaşa dönerse BB tayfasının en azından yarısını gömer bu adam ölmeden önce. Yonkou tayfasının bir anda bu kadar zayıflatılması da akışa uygun değil gibi. Ya da acaba ertesi gün gazeteler yazar mı ?
Flaş
Flaş
Garp BB korsanlarının birkaçını İmpel Down'a geri gönderdi!! Teach kaçtı aranıyor...
 
Oda, hem Law'ı hem de tayfasını kurtardıktan sonra Kid ve tayfasına çektiği muamele gerçek çıkarsa bu tinerciyi iplemeyen benim bile zoruma gider. En son üvey baba dizisinde böyle bir ayrım görmüştüm. Law Semiha Kid Lamia oldu
Bepo'da bir anda yıldızlaştı. Redditte worgstende baya gücünü övüyorlar. Halbuki dövüşmedi bile. Tek kare canavar sulong form gücü konusunda ikna etmiş çoğunu. :oleyo2:
 
Beyler şu Usopp taş halindeyken kırılırsa ölüyor muydu?

Ben çok hatırlamıyorum eski bölümleri.Bir de diyelim ki Usopp kırıldı Luffy’ler ne yapacak?

Bunu şu yüzden soruyorum: Acaba Law’ın bu gücü Usopp üzerinde mi kullanılacak?Yani Usopp taş halindeyken kırıldıktan sonra Law gelip bu gençlik ameliyatı dediği şeyi mi yapacak?
 
Son düzenleme:
law'ın ölümsüz yapma gücü çok göreceli. eceliyle mi ölmüyor hep aynı yaşta mı kalıyor onu çözemedim. yoksa witcherdaki kurtadam gibi kafasını kessen tekrar mı yoktan varoluyor nedir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık